Villians Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben 2 sene önce irlanda seteri bir köpek beslemiştim.Ama şimdi bazı nedenlerden dolayı artık o benimle değil.İlk köpek besleyişimdi ve ben bu kadar bağımlılık yapıcağını düşünmemiştim.Hep büyünce nasıl bie köpek olucağını hayal ettim ama ne yazıkki görmek hakkım değilmiş herhalde Aranızda şu ana irlanda seteri besleyen var mı?yadı kayıp olupta bulan? Buffy my dogie where ever you are ı always love you :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 büyüdüğünde çok akıllı ve süper bi köpek olacagından şüphem yoktur o köpeğin.kaybettiğin için üzüldüm :( http://roseland.esmartbiz.com/ burda irlanda setteri bölümü var.öok hoş hayvan[signature][hline]i love this game! youth only zone! [Bu mesaj Fistan tarafından 08 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 babam olmasydı yani keşke bana izin verseydi... :(([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 süper hayvan cidden köpeklerin hepsine aşığım mükemmel varlıklar,en sadık dost[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kesinllikle aşk ötesinde bişey oluyor,bağlanınca bide bırakması çok zor.Ame ben dış etkenlerden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar