DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi bana şirketten macbook pro verdiler 2010 model 4 gb ddr3 / 2.66 ghz / i7 makine. yazılım falan güncel. 1-1.5 aydır kullanıyorum aldığımda da kullanılmıştı yani format vs yoktu. bugüne kadar sıkıntısız kullandım bugün şileye gittik ceoların silah atışını çekmeye. neysem mecburi olarak (foto/vid aktarım vs) götürmek zorunda kaldım aleti. az buçuk çantasıyla birlikte direkt olmassa da güneşin altında kaldı. eve geldim açtım sanki biraz ağırlaşmış gibi makine işlem yaparken app açarken. genel bir ağırlık. acaba donanımına mı zeval verdi güneş? nası yabarız nası çözeriz. bana mı böyle geliyor acaba derd ettim güneş altında kalmasını diye. çünkü çantadan çıkardığımda (oradayken) biraz ısınmıştı.
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 :< gerdi gece gece. şimdi sağlam aldığımız aleti istediklerinde yamuk verirsek ayıbolacak.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bir macbook a yapilabilecek en buyuk ayip onu mekanik disk ile kullanmak. sicak sevmez, soguk sevmez,hareket sevmez. Olmustur biseyler.
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 nabsam disk utility falan başlatsam mı bi yarın? toparlar belki?
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 console'a bakinca abuk seyler var mi disk io error ozellikle, app yavasliginin otesinde baya 5 10 sn takilmalar seklinde olaylar oluyorsa
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yok takılma olmuyor. ya örneklendirirsem şöyle bir takılma, yüksek kalite video falan oynatırken video kasıyor, ya da bir kaç fazladan tab açarsam kasıyor vb. açılma süresi de uzamış biraz.
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 disk utility falan çaktım hdd'de bi sıkıntı yok diyor. ben mi paranoya yaptım ki. ama yavaş lan :/
Öne çıkan mesajlar