Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangısı Daha ıyı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sımdı benım lvl 44 mage char var flame
650 700 cıvarı damage verıom en fazla.sımdı lvl 40 assasian bana 450 vuruyor bense ona sadece 150 hangısını kasıyım sızce mage le devam mı edıyım assasıan mı kasıyım bastan bırısı yardımcı olursa ıyı olur...

Cluadia=LvL 44,
Diez 1,2
Irk=Orc
Mesaj tarihi:
OYUN TAMAMİYLE HER YÖNDEN ALLAHIN CEZASI ROGUE ÜZERİNE KURULMUŞTA ONDAN! sana ondan öyle 400 vuruyor! Yokki şikayet edebilicğimiz bir yer:)[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
Mauhsdhuadshudahushu her alahın kulu assasian o yuzden partye gıremıyoz ondan dıyom hangısını kasıyım tırladım burda assasian acıcam dagger derdı okcu acıcam ok derdı ne yapıcam bılmıom ama ıkısınden berını acıcam scorpıon bow lar var adam 20 m 30 m arası satıyor 44 u 45 yapıp abysde onla para kasarım ama su chtrın fılan derdı var.bıde bısı buldum 100 m bulursak onun 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 boyle sonsuza kdar katına cıkarırız ama yakalanırsak dırek Banlanırız gınede yapmak ısteyen varsa bana ulassın [email protected] bıde ne kasıyım onu soylersenız mutlu olucam :( :(

[Bu mesaj Wrong tarafından 08 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaratıklara 650-700 112 Mp +51 anasını satıyım canavarlara ıyı vuruyor gıdıyor adama 150 vuruyor komaya gırıyom lvl 40 gelıyor bı koyuyor 450 - 500 ona yanıom :(

[Bu mesaj Wrong tarafından 08 Ocak 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buz kirpisi bakh ben atladim ben bir paper mage olarak 2000 2003 Damage wuruyorum Dostum En iyisi paper mage Otesi yokh :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar
Server: Diez
Race:eL Karus
Job : Sorcerer
Level:56
Clan: WeRuLeZ
Mesaj tarihi:
Tmm da bu HP derdı de var bısı daha Sızın Clana en az kac lvl gırıyor ona gore Warmastera sorcam cevap vermıyor bıle :D neyse benım nıck=Cluadia oyunda gorursen azcık aydınlatırsan sevınırım ve loop staf fılan canavarını buldum ama yerını kaybettım :D onu kesmek ıstıom arklarla staf sız gezıyorum onu fılan gosterırsen cok ıyı olur...
Mesaj tarihi:
Bı sorum daha var su abys gem lerı ben kısaca ıtem yapıyorum sansına lvl ne kdar fazla olursa o kdar ıyımı yoksa ne kdar cok ıtem yaparsan o kdar ıyı seylermı gelır yada pıyango gıbı ne cıkarsa gıbımı bunu bı anlıyamdım gıttı devmalı cake cıkıyor veya heal ve mana delı oldum gıttı 25 tane abys yaptım 10 mana 10 heal 4 uprade scrol 1 tanede cake cıktı cıldırdım valla... :D :D
Mesaj tarihi:
buzkirpisi sana nerden ulasabılırım buna ulasıcagım bır mail verırmsın danısmak ıstedıgım cok sey var anladıgıma gore sen bu oyunu ıyı cozmussun... :D :D
Mesaj tarihi:
Soliyim---- ROGUE--- Asasian Olacaksın Gerisi FISSS sen kafanı takma LVL 55 ten sonra Gralsın her türlü yeterki Güzel Dagger ile Clanın olsun Cz de Bomba gibi olursun[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

Mesaj tarihi:
uhuuhuhuh bı kukury 10 mden satıyor set bulurum o sorun degılde dagger onemlı ona yanıom 100 m bulursak bu sıtede herkese 999.999.999.999.999.999.999.999 m pay duser bende sıze tavsıye para bulun bana guvenın paranız cossusn Dupe gıbı gol bar bı tane ıken 38 tane olsun oyle oyle aksama kdar kasarsan harca harca bıtmez o pazarı bosaltırsında para gerek sıze bana bulun para ben mıllete verem.bide elınızde kullanmadıgınız bır dagger varsa bana verebılırsınız :D
Mesaj tarihi:
yanlış mı anladım acaba?
herşeyi yaptınız şimdide para mı dupe lüyosunuz pes diyorum başka bişi demiyorum .

peki nası yapıyosun :P[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Mesaj tarihi:
Ne Gerek war GOLD BAR'A kardesim??? madem para Dupeleye biliorsun al 1mlik taş tan dupele her dupede 38m 2 kere dupe yapsan en kral eşyayı alırsın zaten neden GoLD Bar dion bizimi kazıklıcan??[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
He Şunu bileydin Anlamadım Kardesim 1 m paran dami yok??? İlla Taş (Silver , Bronz , Gold) mı lazım Al Bronz bak 100k dan 10k kadar taş war Sundireste al onlardan dupele 10k lıktan alsan 380k toplarsın her dupede 1 saatini versen 380m eder neyine yetmiyor.Adamın donuna kadar alirsin.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
ya para yolmanın bi yolunu bulmuş adam aklı sıra kerizleri keklicek[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Hem dupe etecek tek sen mi kaldin biz burda gold bar alsak verebilip güvene bilecegimiz kisiler belli Buzkirpisi , Ben , Rockncoke , Jaxl3e , Stell BB.Ancak biz Birbirimize güveniyoruz alsak ta 5 imizden birine veririz gold bari dupe olayi icin.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
zaten bilsek şimdiye bu forumdaki herkesi zengin ederdik 100m e de gerek yok. başlarsın 1m le katlaya katlaya gidersin 1 haftada 10 serverı doyurcak paran olur[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
War olmazmı ama bizden bilen yok.KO Forumlarinda bile para dupeleyen adam war:D adamın cantada 30 tane Gold bar 750 tane abyys ten cıkmıs Unlu mamül war[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
var olduğun biliyoruzda işte oQo'nun da dedii gibi bilen yok

gerçi benim bi kaç teorim var ama denemek lazım[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

• Yeni Oluştur...