ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dün beyaz showda izledim yılbaşında taksim meydanındaki kalabalalıkta bazı fıstık atılası hayvanlar aralarındaki bikaç kıza fort yapıyolardı. o görüntüleri izlerken dehşete düştüm hiç kadın görmemiş halleri vardı. iğrenç insanlar. Bu hayvanlarla aynı vatanı paylaşmaktan utanıyorum bi de bunlar ab ye girecek.[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya böyle 2 tane başlık açıldı da, şunların videoları var mı ya ben izleyemedim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet ama beyazın dedii gibi gormezden gelemeiz sonucta aynı watanı paylaşıorz[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Penth hani dışarıdaydın?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yeter be...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: W3r3wolf, 08 Ocak 2005 17:29 tarihinde demiş ki: Penth hani dışarıdaydın? Lan yemek almaya gidicem sözde, kaptırdım forum okumaya çıkamadım, çıktım şimdi heh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Öyle olsun bakalım Penth efendi. :P[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 taksimdeki hayvanlar yazınca bişey çıkmıyo aramada[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arama yapma olayının da ... çıktı kimse adam gibi bir başlık yazmıyor ki konusuna.Arama yapınca istediğin bir şeyi bulman çok zor. Ayrıca bir konu 329874 kere açıldıysa "aramaya inanak please" dememiz lazım.2 kere açıldıysa 3. sünü açmak sorun olmaz. 15. sini açarsan orda "arama hüleaan" diye bağırabilirsiniz...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aradaki tek fark Ab de bunlar tv ye çıkmıyor bizde çıkıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 1. aramaya inanmak 2. olay showtv nin istesinde 1 ocak günkü haber bülteninde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu aramaya inanmanın cıvığıda çıkmıştır.. adam konu açar yetkilide gereksiz görürse kilitler,okuyanlar niye strese sokarki konu başlığı açanları bu kadar. ayrıca avrupa ülkelerindede böyle olaylar oluyor,almanyadaki keller,hollandadaki uyusturucu tacirleri vs.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: freeedom, 08 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: ab de boyle seyler olmuyo cunku adamlarda bizim gibi cinsel duygular cocukluktan beri bastırılmıyor ve onlarda cinsellik tabu değil bundan dolayı onlardaki kutlamaları goruyoruz kadın erkek rahatca eğleniyolar turkiyede erkekler oraya yeni yılı kutlamaya değil bastırılmıs duygularını eziklilerini dısa vurumaya gidiyolar yaine atv deki haberde taksim meydanındaki oteli tas yamuruna tutuyolardı sırf onlar oralara gidemiyolar diye iste bu toplumda ki ezikliktir iste bu cinsel aclıktır bu adamları bi yere toplayıp imha edeceksin sonrada yeni nesli iyi yetistireceksin boyle seyler bi daha olmıycak... Ne kadar yurtdısına cıktın??[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aramaya inanmak yazmayada hakkımız olsun yani ne yapalım yapcak işimiz yok, finaller daha başlamadı, adslde var, bütün gün bilg. başındayız neredeyse tüm topicleri takip edebiliyorum ilgi duyduğum aynı topicten son 1 haftada 3-4 tane görünce insana baygınlık geliyo ve yazıyoruz işte "aramaya inanmayı"[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Troil, 08 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: said: Apache, 08 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bu aramaya inanmanın cıvığıda çıkmıştır.. adam konu açar yetkilide gereksiz görürse kilitler,okuyanlar niye strese sokarki konu başlığı açanları bu kadar. aslansın apache tercüman fln oldun bana nie kasıosunuz abi tamam açılmıştır kendi kendine bunu vermişlerdi dersin geçer gidersin post kasmak derdiniz değildir herhalde hem madem önce verildi msj atma geçsin gitsin topic aşağılara doğru ayrıca önceden verilmiş olsa bile görmeyenler olabilir adam geçmiş topicleri tek tek gezmek zorunda değil ya Filan olunmaz filan doğulur :P Neyse evet ıkınızde tercumanım oldunuz o yuzden sana +1 ona +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: freeedom, 08 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: ab de boyle seyler olmuyo cunku adamlarda bizim gibi cinsel duygular cocukluktan beri bastırılmıyor ve onlarda cinsellik tabu değil bundan dolayı onlardaki kutlamaları goruyoruz kadın erkek rahatca eğleniyolar turkiyede erkekler oraya yeni yılı kutlamaya değil bastırılmıs duygularını eziklilerini dısa vurumaya gidiyolar yaine atv deki haberde taksim meydanındaki oteli tas yamuruna tutuyolardı sırf onlar oralara gidemiyolar diye iste bu toplumda ki ezikliktir iste bu cinsel aclıktır bu adamları bi yere toplayıp imha edeceksin sonrada yeni nesli iyi yetistireceksin boyle seyler bi daha olmıycak... tamamen katılıyorum ayrıca açmış olduğun konuyu tekrar açtığım için kusura bakma görmemiştim senin konuyu[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: ucanadam, 08 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: freeedom, 08 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: ab de boyle seyler olmuyo cunku adamlarda bizim gibi cinsel duygular cocukluktan beri bastırılmıyor ve onlarda cinsellik tabu değil bundan dolayı onlardaki kutlamaları goruyoruz kadın erkek rahatca eğleniyolar turkiyede erkekler oraya yeni yılı kutlamaya değil bastırılmıs duygularını eziklilerini dısa vurumaya gidiyolar yaine atv deki haberde taksim meydanındaki oteli tas yamuruna tutuyolardı sırf onlar oralara gidemiyolar diye iste bu toplumda ki ezikliktir iste bu cinsel aclıktır bu adamları bi yere toplayıp imha edeceksin sonrada yeni nesli iyi yetistireceksin boyle seyler bi daha olmıycak... tamamen katılıyorum ayrıca açmış olduğun konuyu tekrar açtığım için kusura bakma görmemiştim senin konuyu OZaman Sn Ucanadam sızede soruyorum yurtdısında bulundunuz mu yılbasında?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ister avp.de olsun ister antartikada ben herşekilde bole bir olayda bulunan ve bu olayı gerçekleştiren insanlara insan demem hayvanda demem hayvanlara hakaret olur.Hiç bir hayvan artniyetli olarak bir şey yapmaz.Bu nedir bole utandım ya .Bunu avp.den birileri izlese rezillik başka birşey deil bizimde kardeşimiz var hepimizin annesi war onlara yapılabılecegını düşünemiyen yaratık bunlar.Ilk gordugumde sınırımden kuplere bindim nasıl bir insan bukadar yozlaşabılır bu kadar cahil olabılır .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Neyse fıkır ve gozlem olarak şunu soyleyeyım.. O gozunuzde buyuttugunuz Avrupa da sokak ortasında Zencıler ve bılımum yabancılar bırbırlerıne taş sopa şişe ne varsa dalarlar ve aklı olan yerleşik olarak orada kalanlar ya evlerınde yada dağ evlerınde gecırırler yılbaslarını cunkı o unlu meydanlarda bıle bu manzaralar hep olur yanı Istanbulun gobegınde olması her gun olan bırsey gıbı dusunulmesı de sacma cok cok buyutulmesıde sacma cunkı oyle olaylar donuyor kı bunlara hayvan dersek o Cukurova patronlarının yedıgı haltlara ne derız bılınmez neyse konu sapmasın bu benım kanaatım..Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 beyler bayanlar bu hayvanımsılar hakkında uzatmaya gerek yok. Köylerden göç durmadıkça, politikalar değişmedikçe daha çok görücez bunları. Zaten gördükçe bu mahlukatlarla aynı gezegendemi yaşıyorum diye soruyorum :( *!Kılıcını alıp mahlukat avına çıkar!*[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Soulbringer, 08 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: ucanadam, 08 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: freeedom, 08 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: ab de boyle seyler olmuyo cunku adamlarda bizim gibi cinsel duygular cocukluktan beri bastırılmıyor ve onlarda cinsellik tabu değil bundan dolayı onlardaki kutlamaları goruyoruz kadın erkek rahatca eğleniyolar turkiyede erkekler oraya yeni yılı kutlamaya değil bastırılmıs duygularını eziklilerini dısa vurumaya gidiyolar yaine atv deki haberde taksim meydanındaki oteli tas yamuruna tutuyolardı sırf onlar oralara gidemiyolar diye iste bu toplumda ki ezikliktir iste bu cinsel aclıktır bu adamları bi yere toplayıp imha edeceksin sonrada yeni nesli iyi yetistireceksin boyle seyler bi daha olmıycak... tamamen katılıyorum ayrıca açmış olduğun konuyu tekrar açtığım için kusura bakma görmemiştim senin konuyu OZaman Sn Ucanadam sızede soruyorum yurtdısında bulundunuz mu yılbasında? hyr ama yurt dışındaki insanların bu kadar abaza olmadığını tahmin ediyorum bunlar bi de müslüman, gidip namaz kılanları da vardır sonra gelip böyle şeyler yapıyolar bu mu müslümanlık ?[signature][hline]morning erection has you [Bu mesaj ucanadam tarafından 08 Ocak 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Apache, 08 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: bu aramaya inanmanın cıvığıda çıkmıştır.. adam konu açar yetkilide gereksiz görürse kilitler,okuyanlar niye strese sokarki konu başlığı açanları bu kadar. ayrıca avrupa ülkelerindede böyle olaylar oluyor,almanyadaki keller,hollandadaki uyusturucu tacirleri vs. Senin mantığınla hiçkimseyi uyarmamamız, nasılsa yetkililer cezasını verecektir deyip beklememiz mi gerekiyor acaba?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ucanadam şuursuzca uçuyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence son penguen deki gani mujde nin yazısını okuyun..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: freeedom, 08 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: ab de boyle seyler olmuyo cunku adamlarda bizim gibi cinsel duygular cocukluktan beri bastırılmıyor ve onlarda cinsellik tabu değil bundan dolayı onlardaki kutlamaları goruyoruz kadın erkek rahatca eğleniyolar turkiyede erkekler oraya yeni yılı kutlamaya değil bastırılmıs duygularını eziklilerini dısa vurumaya gidiyolar yaine atv deki haberde taksim meydanındaki oteli tas yamuruna tutuyolardı sırf onlar oralara gidemiyolar diye iste bu toplumda ki ezikliktir iste bu cinsel aclıktır bu adamları bi yere toplayıp imha edeceksin sonrada yeni nesli iyi yetistireceksin boyle seyler bi daha olmıycak... haylhitler:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar