Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Blizzard sayesinde ingilizcede bilimum sabır, dayanma vb. terimleri öğreniyoruz.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "soon" var kesinlikle sayılmalı burada. Ayrıca devamlı bir "patience"a teşekkür etmekki öldük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ahh... ah! hepiniz account u hazır vaziyette serverların açılmasını bekliyorsunuz, ya ben ne yapayım? ben closed beta yı kaçırdım, pre order yapmadım şimdi tek ümidim account alımlarının başlaması..... (ki çok zor bir ihtimal) forumda benim gibi başkaları da var mı acaba? (installer ı bir yandan indiriyorum tabi, kenarda bulunsun, ümidi kesmemek lazım dimi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Biz pre order yaptıkta nooldu ukgamesden yaptım pre orderı key mey yok naapacağımı şaşırdım koyam blizzarda :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 We are sorry for the inconvenience and thank you for your patience. yarattıgınız inconvience artık yetti artı. hangi patienceden bahsedıosun ki sen blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tüketti valla :P[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Başladı![signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heyt! said: European Final Beta Starts Now! 08/01/2005 We are proud to announce that the Final Beta Test of World of Warcraft is starting now. For full details please click here. We are looking forward to seeing you in-game very soon. Blizzard Entertainment [signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Saturday, 8th of January 2005, Paris, France: Following the rapid sell-out of the European pre-order campaign and the successful start of the localised Closed Beta Test, we are happy to announce that the first phase of the European Final Beta Test of World of Warcraft starts now, in English, French and German. The first phase of the Final Beta Test will allow access to a select group of players: those who attained a beta key through the official Blizzard pre-order campaign, and current Closed Beta testers. The first phase of the Final Beta Test will also allow the testing of the World of Warcraft localized server infrastructure under heavy loads. As soon as system stability allows, the second phase of the testing process will begin and more players will be added into the Final Beta Test. We will make every effort to accommodate all requests for beta accounts but there is always the possibility that we will be unable to meet demand, and we therefore strongly encourage motivated players to register an account as quickly as possible once the second phase of the Final Beta Test begins. More details regarding the second phase will be given shortly on www.wow-europe.com. See you in Azeroth, Blizzard Entertainment Allahın saat 3'ünde okudum hepsini 2 aşamalı olacakmış ilk başta pre-order kampanyası ile key alanlar ve closed beta alanlar girecekmiş. ilk aşamada özellikle alman ve fransız lokal serverları test edilcekmiş. daha sonra 2. aşamada beta testerlar alınmaya devam edicekmiş. Ayrıca şu anda signup sitesi çalışmıyor: https://signup.wow-europe.com/ Uyandığımda açılır mı bilmiyorum artık.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oleay basladı ama signup sayfasına gıremıorum![signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben oynayamıcam ama bekleyenlere hayılı olsun. :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Rinen, 09 Ocak 2005 02:50 tarihinde demiş ki: Başladı! dünyada ilk olarak duyurmuş olmanın gururunu yaşıyorum :). ne işime yarayacaksa :P[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar