raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Final Beta Test Plans In preparation for the imminent Final Beta Test of World of Warcraft, we will be shutting down the Closed Beta servers for maintenance and temporarily suspending the official forums within the next few hours. We regret the short notice, but are doing our utmost to roll out the Final Beta Test as quickly as possible. The downtime between the close of the current Beta and the start of the Final Beta Test will be kept to a minimum, although we are unable to reveal an exact start date at this time. However, we anticipate that this maintenance will only last a few days, whereupon the Final Beta Test will begin. We will provide initial access to the Final Beta to those who attained a beta key through the official Blizzard pre-order campaign, as well current Closed Beta testers. These testers will maintain their existing account and characters. Additional testers will be included as the Final Beta moves forward. More details regarding the Final Beta, including the start date, will be announced here shortly, so please stay tuned. We are working hard to bring you the next exciting phase of World of Warcraft as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 En sonunda[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 "shortly" Temkinliyim.. :D Hadi hayırlı olsun herkese..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben beklerim kardeşim 1.2.1 versiyonunda bir sürü bug var loot bug var ayrıca bi kere orgrimar da auction dan ally bölgesine ışınlandığımı bilirim(bi log out olup girdim ve alliance bölgesindeyim,yanımda 5-6 horde var bütün auction ı almış ally bölgesine server hehe,lvl imiz yüksek olsa raid yapcaktık :p ) bu bugları düzeltsinler önce[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 gece 3-5 nobetını ben alıyorum. bu saatte cıkması ve sıze bu haberı vermek umuduyla hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Evet EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET Sonunda ya çok şükür bu günleride gördük . Oh ya yarına açılır sanırım bu server yarınki işlerim tamamen durur valla açılırsa ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 03 Ocak 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ana sayfa! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya hocam ayıp ettın hıc bole bı konuda saka yaparmıyızı :>) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ya attığında baktımda göremedim ben o mesajı neden bilmiyorum kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 herkesde client vs var sanırım bu arada yoksa yazık yani bekle bekle acırım valla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yessssssss[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bakalım sonunda. Uykusuz geceler bizleri bekliyo :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ee bız onceden bosuna mı ındırdık o kadar oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yine böle belerken insanların asabı bozulucak, kavga falan edicekler. Bi sürü başlık kitlicez hehe :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bence fazla umutlanmayın derim yarın çıkar diye.Orda "a few days" kısmı var ve Blizzardın diline göre bu süre 5 güne kadar uzayabilir (hatta kasarsa 10 bile yapar).En iyisi oturun oturduğunuz yerde .Zaten benimde sınavlarım var şu 2 gün içinde,2-3 gün sonra başlaması işime gelir :D *!Hızlı adımlarla kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cepten e-maili kontrol edebiliyorum eğer bu akşam gelmezse account maili, yarın kontür manyağı olucam herhalde mail kontrol etmekten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 en son forumlarda bir adam patlamıştı. hatırladığım kadarıyla tercümesi şöyleydi. "ne biçim yetkilisiniz. böylesine güzel bir oyunu *** atıyorsunuz. SOE'den gizlice para mı alıyorsunuz yoksa?" bunun üzerine herhalde news yazmayı uygun gördüler :b[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 umarim en kısa zamanda cdkeylerimizi gönderirler...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bir şeyi merak ediyorum, dielim en iyi ihtimalle Blizzard Final Betaya ayın 5 inde başladı, peki amazonda pre-order vermeye calıstıgınızda oynun release günü olarak 25 subat geciyor, yani amazon blizzardla hic mi kontak halinde degil, yoksa biz yaklasık 1.5 ay boyunca final beta testmi oyniycaz.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 thungot abimizi de eq2 oynamakla suçluyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Blizzard herhangi bir oyun çıkış tarihi söylemedi. Amazon muhtemelen sistemine bir tarih girmek zorunda olduğu için o rakamı sallamıştır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 evet qui bu en mantıklısı heralde.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Yenerk85, 03 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: thungot abimizi de eq2 oynamakla suçluyolar :) NFSU2den nos manyagı yapıomur ortalıgı pmden konustuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu arada blizzard yine as soon as possible demiş koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yalnız US ten EU'ya key convert edenler hakkında birşey denmemiş. :([signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar