cemad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bence tv kartı al. ilerde bilgisayarını biyere götürürsün fln tvni de götürmüş olursun :P yani capture fln da var hem üstelik daha ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben de eskiden vardı tv kartı da ben pek ısınamamıştım. Olmuyo pcde aynı zevki alamıyodum ben. Gerçi o benim sorunum da olabilir :) Pc ile uğraşcaksan hiç kullanışlı olmaz bence. Aslında ben de almayı düşünüyorum 37 ekran bi tane :) aklıma soktun şimdii :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Gerek yer kaplaması, gerek işlevselliği gerekse maliyeti bakımından (olaya mesleksel olarak yaklaşım, bkz iktisatçı deli hacı) TV kartı alman senin hayrına olur diyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kesinlikle tv al! karti kullanamiyorsun bir cok durumda.. ornegin oyunda, surf yaparken(kucuk ekran guzel olmuyor)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Televizyon almanı tavsiye ederim hem bilgisayarı yavaşlatmaz hemde rahatça izlersin kesinlikle televizyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şimdi oyunları genelde ps2den oynayan,bilgisayarda da oyun oynarken tv izlemeyen biri olduumdan dolayı ve de paticik-nba dışında bi siteye girmeyen adam olduumdan tv kartı almaya karar verdim. şöyle bi durum var ki tv kartlarından anlamayan bi adamım.teknosanın bi broşürüne baktım ve bunu gördüm. Sizce nasıldır pahalı mıdır nedir ne değildir bi de mpeg4 formatında kayıt vs. vs. işte sayfada yazıyo özellikleri bi yardımcı olur musunuz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tv[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 108 " Tv yi monitör olarak kullanıp sağlam bi tv card tan izlemek... Zuhaha...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 son attığım postla alakalı mesajlar atarsanız iyi olur[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar