Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyon mu Tv Kartı mı?

shapshal

Öne çıkan mesajlar

Ben de eskiden vardı tv kartı da ben pek ısınamamıştım. Olmuyo pcde aynı zevki alamıyodum ben. Gerçi o benim sorunum da olabilir :) Pc ile uğraşcaksan hiç kullanışlı olmaz bence. Aslında ben de almayı düşünüyorum 37 ekran bi tane :) aklıma soktun şimdii :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek yer kaplaması, gerek işlevselliği gerekse maliyeti bakımından (olaya mesleksel olarak yaklaşım, bkz iktisatçı deli hacı) TV kartı alman senin hayrına olur diyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi oyunları genelde ps2den oynayan,bilgisayarda da oyun oynarken tv izlemeyen biri olduumdan dolayı ve de paticik-nba dışında bi siteye girmeyen adam olduumdan tv kartı almaya karar verdim.

şöyle bi durum var ki tv kartlarından anlamayan bi adamım.teknosanın bi broşürüne baktım ve bunu gördüm. Sizce nasıldır pahalı mıdır nedir ne değildir bi de mpeg4 formatında kayıt vs. vs. işte sayfada yazıyo özellikleri bi yardımcı olur musunuz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...