Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hmm demekki ping sistemi ao daki gibi, 1300 ping aslında 1300 ping değil bizim bildiğimiz anlamda :))[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Fixxxer, SWG BT3 account name nedir senin? Zira, acilen BuddyList'ime aliyim. Zira ancak bir Türk görebildim. (iki tane eski testeri saymazsam) Fatma Tokatatma isimli kişi ben oluyorum. Smuggler aday adayı (büyüyünce olacak.) Sevgiler,[hline] [Bu mesaj Goodness tarafından 02 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Goodness tarafından 02 June 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Kerem o ne nıck oyle ya :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Amanın ben de Beta3 'e seçildim. İnanamıyorum. Hemen Gemini'den gidip CD yi alayım :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Hayırsız adama bak, aylar oldu arayıp sormayalı şimdi CD almaya gelcek bide, dur ben boks eldivenlerini çıkarayım dolaptan öyle gel kehkeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar