Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beta3 Invite

FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

oha 5$ cd icin istiyolar buna bisi demiyorum. ama UPS ile gonderiyorlar 38$ onun icin istiyorlar...
DHL ile gonderirlerse alicam yoksa yok.. (dhl i bedavaya getirtebiliyorum sirket sagolsun:))[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve order edince oyunu dl edebildigini ogrendim simdi order ediyorum oyunun dl side bitti bikac saate kalmaz oynamaya baslarim:)
Not: Buddy keyi ilk once Azmodai istedi ama sanirim pepeleke katkimiz olsun diye SWG nin yetkilisine vermek en iyisi olur. En yetkili kisi kimse ozel mesaj atsin:)
[hline]a.k.a. Sharez

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 29 May 2003 08:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda dl suresi yaziyor 24 saat.. Normalde daha iyi olmasi lazim Cezairdeki depremden once 4-5 saatte 1 cdyi download ediyordum ama simdi hizlar cok kotu..
Ayrica hayir Cd+UPS parasini vermen lazim anca o zaman emailine cdkeyi gonderiyorlar..
Biraz sacma olmus ama hadi neyse..[hline]a.k.a. Sharez
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım bilkentte falan ogrencisin, yanılıyor muyum? bu arada ben de normalde amerikada ogrenciyim, yaz tatili icin turkiyeye dondum normalde 15 dakikada bir cd yi cekiyordum, su anda beta downloadımda 115 saat gosteriyor (dial-up) heh heh... neyse oyun cıkana kadar ben donmuş olurum hayırlısıyla 10 Mbit connectionuma da kavuşurum ;)
cdler de almanyaya inmiş, hayırlısıyla 1-2 gune gelir. sagolsun gemini de yardımcı oluyor işallah patchlerin de bir kısmını yolluyacak..

kolay gelsin iyi oyunlar :)[hline]-------------
RoA/XlendaR
Sosyal ağlarda paylaş

Internetim eski hizina kavustu butun gun boyunca 400mb yukledim son 3 saatte 1gb yukledim
2 saat icinde downloadum bitiyor en azindan oyle diyor. Eger bir problem olmassa gece yarisi screenshotlar yollamaya baslarim.
Ayrica buddy key cd gelinceye kadar elime gecmiyor. 1-2 haftasi var yani ama siz kim olacagina karar verin 1-2 hafta sonra veriym keyi...[hline]a.k.a. Sharez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...