FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Demin beta3 e kabul edildigimi soyleyen bir email aldim simdi cdmi order ediyorum:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Böhüe.. Ne kadara patlıo order?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 pff. morale failure oluyorum bunları gördükçe :) ben de bi mailime bakayım hehe[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 abi bi ben seçilmedim ya..nese inşallah bu akşam yarışmada kazanıcam[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 f.ck yaa :( Bende mailimi açamıyorum..rezil bişi.. Ne zamana kadar süresi vaR?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 56k olup betaya giren var mi? galiba hala sadece broadband kullanicilarini aliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 oha 5$ cd icin istiyolar buna bisi demiyorum. ama UPS ile gonderiyorlar 38$ onun icin istiyorlar... DHL ile gonderirlerse alicam yoksa yok.. (dhl i bedavaya getirtebiliyorum sirket sagolsun:))[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ve order edince oyunu dl edebildigini ogrendim simdi order ediyorum oyunun dl side bitti bikac saate kalmaz oynamaya baslarim:) Not: Buddy keyi ilk once Azmodai istedi ama sanirim pepeleke katkimiz olsun diye SWG nin yetkilisine vermek en iyisi olur. En yetkili kisi kimse ozel mesaj atsin:) [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 29 May 2003 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Simdilik sadece bunu gorebiliyorum:) Cezair depreminden bende etkilendim 20 saat diyor download icin... Download bitince daha fazla screenshot koyarim[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ne kdr oyunun download suresi bi de download edince para vermeye gerek kalmıo di mi 38 dolar ups? sadece 5 dolar oyun parası yani?[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yukarda dl suresi yaziyor 24 saat.. Normalde daha iyi olmasi lazim Cezairdeki depremden once 4-5 saatte 1 cdyi download ediyordum ama simdi hizlar cok kotu.. Ayrica hayir Cd+UPS parasini vermen lazim anca o zaman emailine cdkeyi gonderiyorlar.. Biraz sacma olmus ama hadi neyse..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sanırım bilkentte falan ogrencisin, yanılıyor muyum? bu arada ben de normalde amerikada ogrenciyim, yaz tatili icin turkiyeye dondum normalde 15 dakikada bir cd yi cekiyordum, su anda beta downloadımda 115 saat gosteriyor (dial-up) heh heh... neyse oyun cıkana kadar ben donmuş olurum hayırlısıyla 10 Mbit connectionuma da kavuşurum ;) cdler de almanyaya inmiş, hayırlısıyla 1-2 gune gelir. sagolsun gemini de yardımcı oluyor işallah patchlerin de bir kısmını yolluyacak.. kolay gelsin iyi oyunlar :)[hline]------------- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ayrıca 1 degil 3 cd + gerekli patchleri cekiyorsun.[hline]------------- RoA/XlendaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yurtdisindayim 512k DSL im var... 3cd? yuh ne bu... neyse 1 gun sonra oynarim artik nolcek bukadar beklemisim:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya buddy keyi azmodaiye ver sen..daha iyi olur [i][b]bu işten bir çıkarı olup olmayacağı belli değildir.*[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bone evet maili açabiliyorum softhome rocks heh ama gelmemiş, o ayrı konu :([hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 en yetkili coldwind swg forumunda :) işi yoksa girebilir tabi öss felan :) edit: bu arada ohaa 3 cd abartı olmuş [hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] [Bu mesaj Norak tarafından 29 May 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 2.6gb mı ne öyle bişi[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Fizboş demişti dimi geçen gün.. Bu oyun beni çıkmadan soğuttu diye. Yuh be test için 40$ para verilirmi![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 40 dolar harbi çok ya hayatta verilmez...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 aradan kargo şirketini çıkarsak hiç sorun kalmıcak.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 verilir..gerekirse 100 dolar veririm alırım..ama bi türlü giremedik...[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Kafa atmaya üşenmişiz eskiden :(([hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Internetim eski hizina kavustu butun gun boyunca 400mb yukledim son 3 saatte 1gb yukledim 2 saat icinde downloadum bitiyor en azindan oyle diyor. Eger bir problem olmassa gece yarisi screenshotlar yollamaya baslarim. Ayrica buddy key cd gelinceye kadar elime gecmiyor. 1-2 haftasi var yani ama siz kim olacagina karar verin 1-2 hafta sonra veriym keyi...[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ok kararlaştırırız..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar