hellspe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bisiler yazaım dedim umarım beyenırsınz Yerin altında inançsız bir sekilde kaybolumuş hissediyorum kendimi.Ne hale geldiğimin çok daha fazla farkına varamadım. Cok yoruldum bu yasadıgım ortamdan kafam karıstı ve ne yapacgımı bılmıyorum artık kaybedecegım bır sey yoktu bir koseye cekılmıs sessız bır sekılde dusunuyordum gucsuz olmadıgıma ınanıyordum ve icimden haykırıyordum ben gucsuz bır sapsal deyılım ve haykırıyordum ama ne yaparsam yapayım bu zayıf bedenımı guclu hayata kaptırmaycagım.Avuç dolusu şikayetim dunyaya simdi haykırmamın zamanı gelmıstı ve bu hayata karsı bı savas acmalıydım ve bu savasta kıme guvenıcegı bılıyordum icimdeki guce inanmalıydım ve bu acımasız gercege tum gucumle saldırıyorum butun bedenımı verene kadar[signature][hline] [email protected] :rock: linkin park :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Beden ruhun yansımasıdır derler ya Saplantı haline sokma bu lafları Fazla deşmeyesin aman ruhunu İncitirsin sonra güzelimi Kabul et artık Zayıfsın çünkü Gücün yetmeyecek asla O hantal enkazı kaldırmaya Ama neden bir türlü göremiyorsun Sen içini değiştiremeyecek olsan dahi Yansımaları tamamen senin elinde Karşında koca bir ayna duruyor Bir hüzün ve ümitsizlik resmine bakar Bırak kalsın o iğrenç resim yerli yerinde Sen güçsüzsün, o resimse devler gibi Tut çevir aynayı gönlünden yana Aynanın etrafındaki tek resim değil ki çirkinlik Tut çevir aynayı güzelden yana ki Belleyesin gerçeklerin de yansımaların birer esirleri olduklarını[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar