tertip34 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Sokayım böyle devlete,gss borcunu geçtim muayene olamıyorum, işim olmaz doktorlarla ama neymiş efendim 3.000tl borcum varmıs, a....s... suriyelileri kullansın beleşten ama vergisini ödeyen vatandaşa sen gelme ayı diyorlar resmen,allahın belaları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 nerden bakıyoz bu borca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 suark koş gel savun gss saçmalığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Aslında feysbuk gibi ismini yazınca adam notification alsa güzel olmaz mı ya... evet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 geçen meclis tvyi izlerken chpli vekil borclar silinsi felan dedi akpliler çekti façasını aşağı, adam güzel saydırdı rte ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 3200 karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar