Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ileride 1-2 milyar geyiginide her yeni para cıkısında yaparlar,hani o kadar eski para var hangisi 1 milyara gidiyo, eski 50 liralar felan 1 milyona satılıyo.ben bizzat kolleksiyoner oldugumdan vede sikke para biriktirdigimden dolayı biliyorumki öle cok degerli bişe olması mümkün deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ulan toplamaya başladım 40 yıl sonra bi işe yaramazlarsa düşücem hepinizin peşine teker teker...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende diyorum bu emekli bankacıların niye hepsi zengin... anlaşıldı.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 en değerli olan z9999999 olcak bence =)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 09 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yalnız ilerde zengin olacaksınız saklıyorsunuzda bu paraların bir özelliği varmış 10 sene sonra kendi kendini imha ediormuş yaa.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar