benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 pedere laptop getirtcem de, internette nerden bakcam bulamadım.var mı yardımcı olabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 fisler uyuyor mu kore ile yoksa astarindan pahaliya gelebilir turkce klavye, sarj aleti, garanti falan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 fişler uyuyor, garantide uluslar arası olması lazım, bi de q klavye de oluyor.ama fiyatlar tr den daha pahalı gibi, biraz araştırdım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Kore özellikle seoul Türkiye'den ucuz değil valla. Gerek yok soju iste babandan içersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 soju yu sevemedim ya.en iyisi tr'den almak laptop'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 pederden kız iste bence. kızları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 aynen kore kizlarinin referansi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 darkwingduck said: pederden kız iste bence. kızları iyi. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 kizlarda fisli cikmasinda dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Bi 10 yil evvel tayvandan getirmislerdi bana, klavyesine dikkat etsin, varsa sadece ingilizce klavye olsun. Bir de mesela bana gelen model tayvan harici hic bir yerde yoktu. Arizalanmadigi icin garanti sorunum olmadi ama ona da dikkat etsinler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar