Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ring 2

uncla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Japon versiyonu mu? o zaten var galiba yoksa gene boyali amerikan versiyonu mu?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
Japon vrsn u dur kanma sakın daha çok var Ring 2 - Hollywood vrsn - inin çıkmasına[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
zaten artik o japon korku fimlerinin amerikan hede hudeleriyle benzenip milletin karsisina salata olarka cikartilmasi böö etkisi yapti.[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir.
Uo | Dictionary | Avalanche
Mesaj tarihi:
Üstüne üstük Japon versiyonları(Japonca dilinin ben de yarattigi gülme etkisini saymazsak) çok daha güzel[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
Samara pardon Sadako nun geçmişi ile ilgili filmi mi söylüyorsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
japon versiyonu o ya amerikan versiyonu yokta japon versiyonu 3 filmlik bir seriymiş sanırım....yoksa arkadaşmı yedi beni alla alla...[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir:
--Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var?
--Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
  • Yeni Oluştur...