uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaştan duydumda Ring 2 seyyarlarda fln çıkmış cd'si izleyen varmı?[signature][hline]R+
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Japon versiyonu mu? o zaten var galiba yoksa gene boyali amerikan versiyonu mu?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Japon vrsn u dur kanma sakın daha çok var Ring 2 - Hollywood vrsn - inin çıkmasına[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Diee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zaten artik o japon korku fimlerinin amerikan hede hudeleriyle benzenip milletin karsisina salata olarka cikartilmasi böö etkisi yapti.[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir. *********************************** Uo | Dictionary | Avalanche ***********************************
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Üstüne üstük Japon versiyonları(Japonca dilinin ben de yarattigi gülme etkisini saymazsak) çok daha güzel[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Birde Ring Zero var. Onu seyreden varmı ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Samara pardon Sadako nun geçmişi ile ilgili filmi mi söylüyorsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 japon versiyonu o ya amerikan versiyonu yokta japon versiyonu 3 filmlik bir seriymiş sanırım....yoksa arkadaşmı yedi beni alla alla...[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 amerikan versiyonunu soruyorum[signature][hline]R+
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 american versionu 2005 baharinda girecek vizyona http://www.imdb.com/title/tt0377109/[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter [Bu mesaj Death tarafından 08 Ocak 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Death tarafından 08 Ocak 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar