hayta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Windows'un yanı bir de ubuntu kurdum ama fan çok çalışıyor. Ubuntu'da yeniyim. Bu sorunu nasıl çözeriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 fan'in kablosunu cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 parmağınla tut dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bu arada ubuntu'da yaptığım yüklemeler windows'u da etkiliyor mu? Bu fan işini çözmek için ekran kartı vs gibisinden 2-3 yğkleme yapmıştım. Şimdi windows da biraz hararetli çalışıyor. İkisi de C'ye yüklü. Bundan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 1. Linux'ta C diye bir kavram yok. Harddisk'te başka bir partition yaratmıştır Ubuntu yüklerken. Yani C'yi ikiye bölmüştür. Muhtemelen Windows, Ubuntu'nun file'larını görmüyordur. 2. Ubuntu'ya yaptığın yüklemeler Windows'u etkilemez. Ancak bios'u update etmeye kalktıysan, o ayrı. Ama onu yapmış olacağını sanmıyorum. 3. Windows'taki fazla çalışma muhtemelen algıda seçiciliktir. Öncesinde dikkat etmemişsindir o kadar, şimdi dikkat ettiğin için gözüne batıyordur. 4. XPS'lerin ısı problemleri ünlüdür. Tavsiyem fanı durdurmaya çalışma; bırak çalışsın. Çalışmazsa kötü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 işlemcilerin sıcaklıklarını görmek için bios'u update etmiş olabilirim belki. tam bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://prntscr.com/474u0b burdaki programların bazılarında bir sorun var mı? birden fazla yüklenmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Enerji seçenekleri varsa onları kurcala. Min max cpu değeri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar