Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power up store hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu 5-10$ a fln aldıgımız poıntlerle oyunda neler alabılıyoruz ve baska bır yararı varmı uye olan bır arkadas varsa acıklarsa sevınırım bıde premıum uyelık olayı bu muabbetmi ?
Mesaj tarihi:
en yüksek 30$ yani 3000 point alabliyorsun. Onunla hp, res, mp, speed, dex vs vs gibi scrollar alabiliyorsun. Hp nin 1000 i de var 1500'ü de. Her scroll içinde 30 kullanımlık paketler halinde. Her kullanım yarım saat sürüyor. yani 30Dk*30kullanım oluyor. Ayrıca 15$'a alabileceğin ultra premium cart varki bu gercekten iş görür bir alet. 30 gün yani aldıgın andan bir ay sonraya kadar sana;
- Yaratıklardan aldıgın exp'i 20% arttırıyor. Yani ortalama haryp partisinde tek bir kustan 9k civarı alıyorken kart ile 12k ya yakın alıyorsun.
- Oldukten Sonra otomatik olarak kaybettiğin exp'in 50%'sini sana geri veriyor.
- 100% sanırım upgrade itemi veriyor. B.U.S gibi ama kesinlikle yapıyor diye biliyorum. Msl +8 to +9 gibi.
- Aısveriş için 800 point cheak veriyor.
- Kasalardan item ( değerli ve boş olmama) cıkma ihtimalini arttırıyor.
- Npc selling de fiyatlar yüksek oluyor. ( Kendim yasadım su cıkan resistli yüzükler falan normalde 426 coıns yaparken birden 672 coıns falan yapmaya başladı :) )
Aklıma gelenler bunlar.
Mesaj tarihi:
o premium olayi saglammis yaw yalniz 800 point cek muabbetini tam aciklarmisin bide link verebilcenmi veya sitenin neresinden uye olabilirim bulamadimda ):
Mesaj tarihi:
Ozaman 15 $ ver kral ol ne anladım ben bu işten giderim alırım up scrollü alırım 7klık wizard staffı basarım basarım +10 yaparım bide element ekledimmi üstüne ne kadara satılır o şey yoksa ben mi yanlış anladım upgrade konusunu[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar inanmayın bunlara.Ben alalı 20 gün oldu,acıkcası almamın en buyuk sebebi item lootun iyilesmesi olacaktı ama hicbisi degismedi.İtem lootu bırak abyss bile azaldı.hadi bende bug olusmustur belki diyelim.
O upgrade olayını arttıran scrollda sadece %20(sallıyorum oranı) gibi düsük bir miktar,upgrade sansını artırıyor,yani atıyorum sen +8 e giderken zaten %5 sansın varsa,oluyor %25.
Ko forumlarında böyle okumustum.Simdi birdaha bakıcam,yanlıssam düzeltirim.
Mesaj tarihi:
ben alacam premium oda sırf skill itemi için[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Olay saf oyuncudan para koparmaktan baska birsey degildir.
Bakın ben size söylüyorum burada,o rampage klanı yada insanlardaki güclü klanlar kesinlikle yöneticilerin oynadıgı klanlardır,güzel itemleri,pelerinleri oyunculara gösterip,özendirip,daha sonrada item loot artırıcı,upgrade sans artırıcı gibi itemleri dolarla satmak satece pic kurusu bir ticaret seklidir.Hic bir ahlakada sıgmaz.Ama gel görki bedava bir oyun oynuyoruz.Kabulleniyoruz.
xp burst,xp kaybının azalması,tamir masrafının azalması,%50 fazla paraya npc ye satıs.
Alacaksanız sadece üstteki saydıklarımı alacagınızı dusunup alın.Gerisi yalan.
Mesaj tarihi:
Bence Boyle Seylere Kanmayın Herseyin Orginali Guzeldir o Scrollara Para Vericeginize Orginal Server'a Aylık 14 Dolar Verin Daha Mantıklı Bence ..

Zaten Duyduguma Gore Orginal Server'ı Bırak Cogu Kisi Geri Donuyomus + Olarakta Adonis,Odin Vede Diger Server[Adı aklıma gelmedi simdi :P] Bu 3 Server Birlesicekmis Oyun Baya Zevkli Hale Gelicek Yani ama burda Tek Zorlanıcagınız Konu Lvl Kasma Olucaktır Cunku Server'ın %85'i Lvl 60 Ustu .

Eger Bulabilirseniz Oyunu Bırakan Turklerden acc Satin Almayı Deneyin ..[signature][hline]Tek bildigim sey hicbirsey bilmedigimdir ..

[Bu mesaj Denver tarafından 07 Ocak 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kirpi arkadaşım doğru söylüyor. Bende bi ara çok heveslendim bu upgrade oalyına. Ama halada biraz ümidim var:D O +6bardish imi yakana kadarda akıllanmıcam:P EVet o scroll %20 arttırıyormuş şansı. Bunu 2-3 kişiden dah duydum. Peki BUS +6 tıda % kça şans veriyor?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
1.cisi buradaki cogu kisi yanlis yazmis.
Premium cardin olayini okursaniz
Daha iyi item cikma sansi
Olunca az exp gitmesi
Daha fazla exp alinmasi gibi faydalari var bunun yaninda.
12 dolara aldiginiz item sayesinde 1 tane redistrubution iteme ve 800 knight cashe sahip oluyorsunuz.
Premium cardin suresi 30 gundur.
Redistrubution item nedir derseniz class haricinde skill potint degistirmenize yariyor.
yani bir mage bir archer olamaz ama rogue clasindaki bir archer -assasinn yada assasinn-archer olabilir
mage clasindaki bir fire mage ice mage olabilir yada ice fire olabilir.
Priest iseniz de bufferken defubber-bufferken healer-healer-healerken-debuffer-healerken buffer-debuffirken healer-debufferken-buffer olabilirsiniz.
ayrica redistrubution yaninda bu karti aldiginizda 800 knight cash alabilirsiniz amaciniz para kazanmaksa 1500 hp scrollu alin knight cash 180 istiyor ama 3.5mye satilabiliyor yada speed potionda alabilirsiniz tabiki.
500-1000-1500-2000-3000 knight cashlere gelince bence asil bunlar sacmaliktan oteye gitmez.
Ben zaten o ultra premium karti alinca 800 knight cash aliyorum ayrica o kadar ozellige sahip oluorum.Bence en mantiklisi ultra premium karttir.Yani oyuna para vermek sacma haa simdi ben zaten baglaniyorum param gidior yok premium aliyorum param gidiyorda mantiklida knightcashemi mantiksiz derseniz.Eger tam bir oyuncuysaniz gelen exp arttigindan karsiligini aliyorsunuz ama digerleri fasa fiso.[signature][hline]Benim anlatabildiklerim karşımdakinin anlayabildiği kadardır.
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 06 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
Olay saf oyuncudan para koparmaktan baska birsey degildir.
Bakın ben size söylüyorum burada,o rampage klanı yada insanlardaki güclü klanlar kesinlikle yöneticilerin oynadıgı klanlardır,güzel itemleri,pelerinleri oyunculara gösterip,özendirip,daha sonrada item loot artırıcı,upgrade sans artırıcı gibi itemleri dolarla satmak satece pic kurusu bir ticaret seklidir.Hic bir ahlakada sıgmaz.Ama gel görki bedava bir oyun oynuyoruz.Kabulleniyoruz.
xp burst,xp kaybının azalması,tamir masrafının azalması,%50 fazla paraya npc ye satıs.
Alacaksanız sadece üstteki saydıklarımı alacagınızı dusunup alın.Gerisi yalan.

up! Yürü bea kim tutar seni![signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Mesaj tarihi:
said:
Renaris, 07 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
1.cisi buradaki cogu kisi yanlis yazmis.

Kim yanlıs yazmıs? bende aynılarını yazdım.Hem sen item lootda bi degisiklik yasadınmı?
Ayrıca item redustribution itemi ballandıra ballandıra anlatmıssın ama o Ultra Premiumda.Yani 15 dolarlık olanda.Premiumdan tek farkıda o.Yani skill degistirmek icin extradan bir 5-6 dolar ödüyorsun.
Mesaj tarihi:
Evet saf yanlıs bir kelime olmus,saf demiyelimde oyuna kendını kaptıran yada birseyler yapmak isteyen vs.. olabilir.Evet bende aldım :D
  • Yeni Oluştur...