Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: ghaldszar, 05 June 2003 19:10 tarihinde demiş ki: Mgnolia filmini seyredenler bilir filmin başında tesadüflerle ilgili 2 kısa olay anlatılmaktadır. Bir tanesi de dalgıç hikayesidir. Yanlız yangın hapisanede değil ormanda çıkmıştır. Ayrıca ölen dalgıç ile Sangın söndürmede kullanılan uçağın pilotu bir gece önce kumarhanede kavga ederler ve uçağın pilotu dalgıcı öldürmekle tehdit eder. Gene magnoliada, çatıdan atlayarak intihar etmeye çalışan adamı havada, alakasız birinin uyarı atışı ile karnından vurması sonucu ölümü vardı. Süper de bi sahne yapmışlardı, takdir etmişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yakın tarihte oldu bu. Bizim Eskişehir'de bir kadın intihar ediyim diye atlıyor ama malesef aşağıdan geçen başka bir kadının üstüne düşerek onu öldürüp kendisi sağ kurtuluyor ...[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben bi yalovalı olarak çok ilginç ölüm sahneleri anımsıyorum... ölmeden önceki haykırmaları hiç unutamıyorum o daha kötü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Elektrik direğine işerken çarpılarak ölmek de oldukça ilginç. Duydum bi yerde muhtemelen sallamışlardır. Ya da ben şimdi salladım. Kimbilebilir ki ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eh güneydoğu insanına has bi özellik daha çok: gece çatıda uyurken çatıdan düşme[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 benim oturdugum mahallede de ir olay olmustu polis aciklama yapmis adam 73 yasinda 4 tane hayat kadini ile beraber olurken olmus.nedendir bilinmez.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: jankis, 05 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: en ilginç ölüm tyler durden'ınki anlatıcı silahı ağzına sokup ateşliyor tyler durden ölüyo fakat kendi canlı :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) of canımı istettin şimdi bak dur divx i bulayımda izleyim bi daha şu filmi çok beğeniom ya :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 İki sevgili çılgınlık olsun diye paraşütle atlamak isterler; atladıktan sonra paraşütleri biribirninkilere takılır ve aşağı hızla düşmeye başlarlar çok derin bi yere düşürler ama ölmezler, insanlar oraya ulaşamaz ve helikopterle yardım gelir, helikopterden merdiven uzatırlar aşağı inip onları kurtarırlar. Helikopter havalanırken bir leylek helikoptere çarpar ve helikopter dengesini kaybederek dağa çarpar ve hepsi ölürler... *!hayal gücüne hayran kalır*[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 *! bu kadar rezil bişeye nasıl hayal gücü dediini merak eder * muahuah[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 diyarbakırda ev taşıyan 2 kişi: -la memo bu buzdolabını atıom camdan aşşa (3. kat) tut ama dikkat et biraz ağır -merak etme bişi olmaz at sen. instant kill.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 trenden yol isteyip son anda ölümden dönen insanlarımız da var ;)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 *! olayı hatırlar * MUauhAUHAUHAHAHAHAHHAHAAAĞAĞAĞAĞğğğĞĞaahOHHOHH[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 sonracığıma şaka amaçlı olarak arkadaşının makatına pompayla hava basıp öldüren üstüne üstlük o da bana yapmıştı şeklinde kendini savunan insanlarımız da mevcut[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 "ağbey şimdi gideyodum yolumda bi baktım karşıdan kaymon geliyo yol istedim vermedi selehtör yaptım bi taha, yine vermedi, bahtım yoldan çehilmiyo dedim ben çehileyim bare" uahhahahah[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 lol onu bende duymustum, bagirsaklar ve bilumum sindirim sistemi uyesi organ basinca dayanamayip patliyor ve ic kanamadan oluyor.... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Okey oynarken kıraathanenin tepesine düşmek suretiyle çatıyı çökerten bilmem kaç kişinin ölmesine bilmem kaçının ağır yaralanmasına neden olan "süper inek" :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Lol coldwind'ın söylediği en süperidir bence heh Mail kutumu temizlerken buna rast geldim. Hepsi doğru olmayabilir : >>* Bir iscinin 600 tonluk press makinasinin arasindan emeklemek suretiyle >>gecerek ucundaki 2450 santigratlik firinda sigarasini yakmaya calismasi. >>(KarabükDemir Çelik Fabrikalari) >> >>* Kurtarmaya gelen ambulansin suratiniza park etmesi. (E5 Otoyolu, >>Kumburgaz mevkii) >> >>* Tras olurken berberin "rahatlatir" güdümlü, boynu aniden saga sola >>çevirme hareketi sonucu, boynun kirilmasi. (Erzurum, Merkez Berber >>Salonu) >> >>* Kafasinda mermer kirdirmaya çalisan medyatik karatecilerin travma >>sonucu ölümü (Esenler Karete Salonunda) >> >>* Mideye kaçan sinegi öldürmek için agza sheltox sikmak suretiyle ölüm >>(Istanbul/Sultanbeyli) >> >>* Bir arabaya 11 kisi binip viyaduge ucmak (molla Gürani >>Viyadügü/Istanbul) >> >>* Balkona 50 kisi çikilmasi sonucu balkonun çökmesiyle olusan toplu >>ölüm.(Dudullu'da bir Köy nisan töreninde) >> >>* Ormanda zehirli mantarlari ailece yiyerek, anaa ne guzel!? diyip >>aksama evde ölu bulunan Turk ailesi (Datça'da) >> >>* Yatagindaki tahtakurusu veya bilimum haserati oldurmek icin yatagi >>ilacladiktan biraz sonra uykuya dalarak gocmek (Bodrum/YalikavakKöyü) >> >>* Elektrik diregine yaslanip ayakkabisina kacan tasi cikartmak icin >>ayagini silkelerken elektrik carptigini sanan yardimsever bir laz >>tarafindan kafasina kurek, kalas vb vurularak ölmek. (Rize/Ardesen >>Kasabasi/Tunca Köyü) >> >>* Denizcilik isletmesinin tankerinde gecen bir olay: Geminin >>ücüncü mühendisi kontrol icin geminin buhar kazanina girer (kimseye >>haber vermemistir). Daha sonra isgüzarin biri "niye bu kazan kapagi >>açik" der ve kapagi kapatir akabinde gemi sefere cikar. >>(Kocaeli/Dilovasi Iskelesi) >> >>* Yolda mutlu mesut yürürken kafaya balkon düsmesi (Gene Dudullu'da) >> >>* Iskence sonucu intihara meyil gosterip ayakkabi bagcigi ile kendini >>asarak ölmek (Gayrettepe Istanbul Il Emniyet Md.lügü Nezarethanesi) >> >>* Para cekmek amaciyla girilen bankamatik gisesinde elektrik carpmasi >>sonucu ölum. (Ziraat Bankasi, Bozcaada Subesi) >> >>* Trafik kazasindan yarali olarak kurtarilip, hastaneye kaldirilirken >>ambulansin kaza yapmasi sonucu ölum. (Ülkemizin bir çok sehrinde sik >>rastlanan birvakka) >> >>* Nüfus sayimi nedeniyle bom bos olan otoyolda bir sayim görevlisinin >>bariyerlere girmesi sonucu ölümü. (TEM otoyolu Gebze mevkii) >> >>* Ayni is yerinde biri gündüz bir gece vardiyasinda olmak üzere >>çalismakta olan baba oguldan biri mobylette motor ile ise gitmekte >>digeri ise bir baska mobylette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki >>sert bir virajda karsilasmalari ve birbirlerine selam vermek isterken >>çarpisip beraberce ölmeleri. Konya, Meram Mahallesi) >> >>* Kafalar güzel bir sekilde TEM otoyolunda seyreden bir araçtaki bes >>kisinin ; süper fm'de çalmaya baslayan oynak bir sarki sonrasi araci saga >>çekmesi ve Otoyol da göbek atmaya baslamasi sonucu ölüm. Daha da ilginci >>bu 5 kisiden 3'ünün ölümü ve üçüne de ayri ayri araçlarin çarpmis olmasi. >>(Adapazar/Hendek) >> >>* Kahvede arkadaslarla okey oynarken uzerine inek dusmesi. >>Kütahya,Tavsanli Kazasi) >> >>* Eskiden anlatilan bir lunapark vakasi : Parkin 2 kafadar gece bekcisi, >>uçan sandelye midir nedir iste onu çalistirip bi güzel kurulmuslar. >>Bekçilerin ikisi de bütün gece kusarak hakkin rahmetine kavusmuslar. >>(Yil:1971,yer:Göztepe Lunaparki "Simdilerde Göztepe Parki'nin oldugu >>mevkii") >[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ölmesi iyi olmus :D ole bi aniyla yasamak ne derece iyi olur bilmem ehue[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Aegean, 05 June 2003 23:29 tarihinde demiş ki: trenden yol isteyip son anda ölümden dönen insanlarımız da var ;)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) dün gibi hatırlıyorum :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bugün Kadıköyde Boğanın etrafındaki kaldırımlarda yürürken kazı nedeniyle yolun kaldırıma taşınmış olması... Otobüslerin buradan geçmesi, Tabela gibi bişeyin olmaması... İnsan kaldırımda yürüdüünü sanıyo sola bi bakıyo "ROROROROOOOOOOOOOoooooooooooooo" diye dev otobüs geliyo üstüne Allaaam yaaaa... (topic te açmıştım kızgınlıktan :) )[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 biraz daha detay veriyim trenden yol isteme konusunda. bunun hakkında 2 olay var birincisi bir gün alkollü bir arkadaşımız bir şekilde becerip tren yoluna çıkar karşısından gelen aracın tren olduğunu 50 metre kadar bir mesafe kala anlar ve kendini arabadan atar kurtulur. 2. olay da tren yolu ve otoyolun yanyana olduğu bi yerde yine alköllü bir arkadaşımız aklı sıra trenle kapışmaktadır. tren yoluyla otoyolun kesiştiği yerde arabayı kullanan arkadaşımız trenin önüne kırıp geçebileceğini sanır. sonucu tam hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam ağır yaralı kurtuluyordu =][hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar