driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu grupların sarkıları böle bi coştuurcu bi zıplatıcı oluo .. özellikle ekovanın siip siie die bi parçası var oturarak dinleyebileni görmedim..genelde enstürmantel oluo ve sözler pek inglizce olmuo .. böle gruplar biliosanız yazın indirelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 gotan project yardırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Benim yayınımı dinlemeni öneririm, genelde o tatta şeyler çalıyorum. Bu akşam yaparım belki yayın, not edersin şarkı isimlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 adam aynı dakika içinde reklam yaptı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hahahahah. Yalan mı Yiğit ne çalıyorum ben hep? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar