Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw f10 navigasyon taktırmaca

Loex

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-bmw-f10-navigasyon-krom-ekran-connected-drive-full-versiyon-148880133/detay/

mert oto diye bi yer bostancı oto sanayide

aracın sadece multimedya garantisi bozuluyomuş

ama benden aldığı ekranı 2.5 sene tutuyomuş servis gerekirse gel 15 dk da takarım dedi adam onun dışında 805 euro verip almanyadan direk lisans alınabiliyomuş

en başta aklıma bile gelmedi navigasyon taktırmak mal gibi

navigasyonun yanında webradyo idrive vs gibi özelliklerde gelicekmiş

arabayıda allah ömür verirse bi 10 sene kullanırım satmam gibime geliyo o yüzden bence mantıklı

varmı fikri/tavsiyesi olan

öptüm
Sosyal ağlarda paylaş

ben arabayi alirken kasa yeniydi.dogal olarak banttan direk cikani vermek istediklerinden satis yetkilisi bana navigasyonu calismayan sadece genis ekran opsiyonu icin 3500 euro gibi kallavi bir fiyat sallamisti. HUD icin, adaptif far icin falan istedikleri paralari hic sormayin.

cok hayal kirikligina ugramis, gene bombos arabayi alip cikmistim. (dynamic paket diye bir sey artik satilmiyor. ama pakette integral aktif vardi, 5.20d ile napacaksam onu artik :P)

bende arabayi aldigim gibi bunlara sormustum. gozum donmustu ne dese verecektim. o zaman garanti korkusundan yaptirmamistim, vazgecmistim. ayrica o zaman soyledikleri rakam bundan bile cok daha fahis idi.

simdi gene yaptirmam, 4 yasina geldi, 60bin km oldu. araba artik aldigimin yarisi belki ancak ediyor :P degmez.
Sosyal ağlarda paylaş

2012/6 oncesi 6NR, sonrasi NBT retrofit.

biraz yurtdisi forumlari karistirinca NBT yi eski lere retrofitleyen manyaklar da buldum bu arada, kanada uretimi bir adaptor kullaniyorlar. tum fonksiyonlar calisir hale gelmis (eskiden calismiyormus)ancak ne kadar saglikli bilemem. bizim burda kullanan yok, zira NBT yi 2012/6 oncesine takarim diyebilen bir babayigit ilani gormedim hic bir yerde.

aslinda arabayi gozden cikardim sayilir, manyakligina ben girisebilirim bu olaya. tanidik bir oto elektrikcisi, elektronikci bir arkadas, aktivasyon kodlari temin edip, bol bol forum yazismasi ve skype konusmasi ile yurt disi yardim alarak eglencesine bir atolye projesi olarak yapabilirim.

arabayi elime alirsam hurda parasi ne kadar acaba? :P
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Satarken çöp olur kimse ona bakmaz söyliyim. Tek baktıkları şey paket... amg mi M mi vs vs...

Şu çok doğru bi durum. Aracın baz modelse üstüne ne takarsan tak satışta çok memnun etmez fiyat olarak.

Ama aracı 10 sene kullanırım diyosun. Senelik 850 TL navigasyon + multimedya sistemi ücreti ödeyeceksin yani basit olarak.

"Bana göre" fazla, fakat senin için çok önemlidir multimedya sistemi, navigasyonu da çok sık kullanıyorsundur, e fiyat da sarsmıyordur, alınır.

Araç fiyatına oranlayacaksın böyle şeyleri zaten. Şimdi 8.5k yüksek bi fiyat evet ama 8.5k/araç fiyatı yaptığında oran %3'ü geçmiyosa çok da olmaz bence. %3 sizin için %5 de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yazamadım yoktum bi kaç gündür

http://www.bmw.com/_common/shared/insights/technology/connected_drive_2013/services_apps/remote_services/video/RemoteServices_EN.mp4

navigasyon ekranından asıl beklentim connected drive ve özellikleriydi video da görülenler gibi.

fakat malesef türkiyede hala desteklenmiyomuş bunlar ki tamamen gerizekalılık suç kimde bilmiyorum

onun dışında mert oto fiyatı 7500 tl ye indirdi
sadece navigasyon çalışıcak onun dışında facebook twitter(ki kullanmıyorum ikisinide)

o lisans satın alma olayıda 2 aydır olmuyomuş.

yani araç multimedya garantisinden men oluyo direk

bunun üstüne borusanı aradım gardaş sizde kaça diye yapamadıklarını söylediler. Dedim mert oto hede hödö yok dediler tavsiye etmiyoruz sıkıntı çıkabilir ilerde dediler

ps taktırmayı düşünürken arabanın değeri artsın diye bi derdim yokdu

son olarak taktırmamaya karar verdim

öptüm
Sosyal ağlarda paylaş

bck said:

yangın mangın cıkarır lan o arabada mazallah

çıkarmaz zira bmw nin orjinal kendi sistemi zaten bunlar. Montajı düzgün yapıldığı sürece bir sorun yok. Ancak takmak yetmiyor. Turkiye de borusan dışında aktivasyon kodu veren yok, o da kosifler ya da teknik oto gibi yetkili olanlar dışında kod verirken mırın kırın ediyor. o nedenle genelde kodları da yurt dışındaki yetkili dealerlardan birinden satın alıyorsun. Uzak doğulu abiler peynir ekmek gibi dağıtıyor bunları ornegin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...