Loex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-navigasyon-cihazi-diger-bmw-f10-navigasyon-krom-ekran-connected-drive-full-versiyon-148880133/detay/ mert oto diye bi yer bostancı oto sanayide aracın sadece multimedya garantisi bozuluyomuş ama benden aldığı ekranı 2.5 sene tutuyomuş servis gerekirse gel 15 dk da takarım dedi adam onun dışında 805 euro verip almanyadan direk lisans alınabiliyomuş en başta aklıma bile gelmedi navigasyon taktırmak mal gibi navigasyonun yanında webradyo idrive vs gibi özelliklerde gelicekmiş arabayıda allah ömür verirse bi 10 sene kullanırım satmam gibime geliyo o yüzden bence mantıklı varmı fikri/tavsiyesi olan öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 4 sene once arabayi aldigimda (f10) sormustum oraya ben. cok fahis fiyatlar soyleniyordu. ayrica o zamanlar f10 a yabanciydilar biraz. simdi kaca yapiyor? yaklasik rakam yeter bana, ozel pazarligi paylasman gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bence hala fahis, 8-8.5k civari yapiyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ilanda yaklasik fiyat varmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben arabayi alirken kasa yeniydi.dogal olarak banttan direk cikani vermek istediklerinden satis yetkilisi bana navigasyonu calismayan sadece genis ekran opsiyonu icin 3500 euro gibi kallavi bir fiyat sallamisti. HUD icin, adaptif far icin falan istedikleri paralari hic sormayin. cok hayal kirikligina ugramis, gene bombos arabayi alip cikmistim. (dynamic paket diye bir sey artik satilmiyor. ama pakette integral aktif vardi, 5.20d ile napacaksam onu artik :P) bende arabayi aldigim gibi bunlara sormustum. gozum donmustu ne dese verecektim. o zaman garanti korkusundan yaptirmamistim, vazgecmistim. ayrica o zaman soyledikleri rakam bundan bile cok daha fahis idi. simdi gene yaptirmam, 4 yasina geldi, 60bin km oldu. araba artik aldigimin yarisi belki ancak ediyor :P degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bana takamiyorlarmis bunu zaten. 2011 haziran uretimi benimkisi. said: 2012 6.aydan sonra üretilen araclar için uyumludur. bana mecburen eskisini takacak, ilk nesili. onda da baya ozellik var, web falan ama bu kadar cazip degil. o da elinde varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 2012/6 oncesi 6NR, sonrasi NBT retrofit. biraz yurtdisi forumlari karistirinca NBT yi eski lere retrofitleyen manyaklar da buldum bu arada, kanada uretimi bir adaptor kullaniyorlar. tum fonksiyonlar calisir hale gelmis (eskiden calismiyormus)ancak ne kadar saglikli bilemem. bizim burda kullanan yok, zira NBT yi 2012/6 oncesine takarim diyebilen bir babayigit ilani gormedim hic bir yerde. aslinda arabayi gozden cikardim sayilir, manyakligina ben girisebilirim bu olaya. tanidik bir oto elektrikcisi, elektronikci bir arkadas, aktivasyon kodlari temin edip, bol bol forum yazismasi ve skype konusmasi ile yurt disi yardim alarak eglencesine bir atolye projesi olarak yapabilirim. arabayi elime alirsam hurda parasi ne kadar acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Satarken çöp olur kimse ona bakmaz söyliyim. Tek baktıkları şey paket... amg mi M mi vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 zenginlik bir navigasyon cihazına 9k verebilmek olsa gerek. imrendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 senko said: zenginlik bir navigasyon cihazına 9k verebilmek olsa gerek. imrendim valla. ilandaki nbt den bahsedıyorsak navıgasyondan cok ote kendisi. ancak 9k cok. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Masticore said: Satarken çöp olur kimse ona bakmaz söyliyim. Tek baktıkları şey paket... amg mi M mi vs vs... Şu çok doğru bi durum. Aracın baz modelse üstüne ne takarsan tak satışta çok memnun etmez fiyat olarak. Ama aracı 10 sene kullanırım diyosun. Senelik 850 TL navigasyon + multimedya sistemi ücreti ödeyeceksin yani basit olarak. "Bana göre" fazla, fakat senin için çok önemlidir multimedya sistemi, navigasyonu da çok sık kullanıyorsundur, e fiyat da sarsmıyordur, alınır. Araç fiyatına oranlayacaksın böyle şeyleri zaten. Şimdi 8.5k yüksek bi fiyat evet ama 8.5k/araç fiyatı yaptığında oran %3'ü geçmiyosa çok da olmaz bence. %3 sizin için %5 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Bu arada ender elektronik var istanbulda. Ona da bi sor yapıyo mu, yapıyorsa fiyat nedir. Neredeyse tüm markalar için hizmet veriyorlar, benim vag grubu araçlar için duyduğum işçiliklerinin çok iyi olduğuydu. Muhtemelen diğer markalar için de aynı iyi hizmet vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Abi yanlis anlamayin da, Kendinize gelir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yangın mangın cıkarır lan o arabada mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Android tablet (400 TL) + Ram mount aparat (100 TL) alarak yapamayacağın bir özelliği var mı cidden? Şaka gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Tableti cama ya da konsola bağlamak istemeyebilirsin. Tablet kullanarak gösterge ekranında navigasyon gösterimi yapamazsın. Orjinal kumanda sistemi ile tableti kumanda edemezsin. Bu iş zevk meselesi abi. Para varsa zevk için de o kadar fazla bütçe ayırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Katılıyorum, bmw'nin kendi donanımı çok daha temiz durur. Bu arada deja vu oldum, bu yazdığımı sanki başka konuya da yazmıştım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 yazamadım yoktum bi kaç gündür http://www.bmw.com/_common/shared/insights/technology/connected_drive_2013/services_apps/remote_services/video/RemoteServices_EN.mp4 navigasyon ekranından asıl beklentim connected drive ve özellikleriydi video da görülenler gibi. fakat malesef türkiyede hala desteklenmiyomuş bunlar ki tamamen gerizekalılık suç kimde bilmiyorum onun dışında mert oto fiyatı 7500 tl ye indirdi sadece navigasyon çalışıcak onun dışında facebook twitter(ki kullanmıyorum ikisinide) o lisans satın alma olayıda 2 aydır olmuyomuş. yani araç multimedya garantisinden men oluyo direk bunun üstüne borusanı aradım gardaş sizde kaça diye yapamadıklarını söylediler. Dedim mert oto hede hödö yok dediler tavsiye etmiyoruz sıkıntı çıkabilir ilerde dediler ps taktırmayı düşünürken arabanın değeri artsın diye bi derdim yokdu son olarak taktırmamaya karar verdim öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 o da bişey mi? ender elektronik golf 7 için alınabilcek en üst seviye olan 8"lik discover pro multimedya arayüzünü 13.500₺ fiyatla montaj yapıyolar. Aracı sipariş verirken vw sizden 5000₺ talep ediyo aynı sistem için. Bu bağlamda fiyatı mükemmelmiş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bck said: yangın mangın cıkarır lan o arabada mazallah çıkarmaz zira bmw nin orjinal kendi sistemi zaten bunlar. Montajı düzgün yapıldığı sürece bir sorun yok. Ancak takmak yetmiyor. Turkiye de borusan dışında aktivasyon kodu veren yok, o da kosifler ya da teknik oto gibi yetkili olanlar dışında kod verirken mırın kırın ediyor. o nedenle genelde kodları da yurt dışındaki yetkili dealerlardan birinden satın alıyorsun. Uzak doğulu abiler peynir ekmek gibi dağıtıyor bunları ornegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Loex said: o lisans satın alma olayıda 2 aydır olmuyomuş. bu garibime gitti. aktivasyon kodu mu piyasada bulunmuyor yani artık? dolayısı ile kırıyorlar mı? yoksa sistem mi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bmw satmıyomuş zamanında ordan alıyoalrmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar