KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 liverpool ve manchesterda bulundum man. şehir olarak daha güzeldi ancak "We're not Racists! We only hate Mancs" :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bu arada geçen arkadas ingiltere artık sadece ielts kabul edecekmiş dedi ama ne kadar doğru araştırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Toefl ve Toeic kabul edilmiyo artik okul basvurularinda evet. Vize basvurularinda hala gecerli diye biliyorum ama. http://www.bbc.co.uk/news/uk-26024375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Liverpool da manchester da cok kotu sehirler yasamak icin bence. Ayrica Ingilizce ogreniyim derken scouse ogrenip cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 littlebitpinti said: liverpool ya da manchester.. arsenal'e git kanka xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar