Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyalmedya.co Webrazzi Tarafından Satın Alındı


Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Sosyal Medya ile ilgili içerik üreten ve büyük okuyucu kitlesine sahip olan sosyalmedya.co sitesinin bir diğer büyük içerik üreticisi Webrazzi tarafından satın alındığı açıklandı.

2011 yılında kurulan sosyalmedya.co, aylık 1.5 milyon Türk okuyucuya ulaşmaktaydı. Webrazzi tarafından satın alma ile ilgili yapılan açıklama da;

Bir süredir sosyalmedya.co‘nun kurucusu Fatih Güner ile süren görüşmemiz, bugün atılan imzalarla son buldu ve sosyalmedya.co’nun tamamı tüm alt alan adları ve sosyal medya hesaplarıyla birlikte Webrazzi tarafından satın alındı.
Fatih Güner ve sosyalmedya.co ekibi tüm devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 1 Ağustos 2014 tarihinden itibaren site yönetimini bırakacaklar ve içerikle birlikte sosyalmedya.co’nun mevcut işleri Webrazzi tarafından yönetilecek.

Webrazzi olarak sosyalmedya.co’nun sahip olduğu kitleyi ve trafiği daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bunu yaparken de içerik tarafında bazı yeni açılımlara gideceğiz. İş modelleri konusunda da sahip olduğumuz tecrübe ile yeni modeller uygulamayı düşündüğümüz sosyalmedya.co’nun önümüzdeki dönemlerde “sosyal medya” odaklı içerikte pozisyonunu daha geniş kitlelere yayarak, güçleneceğine inanıyoruz.
Çok merak edileceğini tahmin ediyorum ancak satın alma bedeli ile ilgili karşılıklı alınan karar sebebiyle malesef bir açıklama yapamıyoruz.

Fatih Güner’e ve sosyalmedya.co ekibine bundan sonraki dönemde özellikle profesyonel yaşantılarında başarılar diliyoruz.


Webrazzi’nin yapmış olduğu satın alma ile ilgili olarak herhangi bir rakam belirtmemiş olması ve de yaptıkları açıklamanın adeta önemli bir rakibi “para ile satın aldık” imajı yaratması rahatsız edici olsa da Türk sosyal medya tutkunları ve takipçileri için hayırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak: http://vuub.in/1nnC7PY
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyalmedya.co kimdir nedir, webrazzi kimdir nedir bilmiyorum, isin icinde olmama ragmen ciddiye alip takip etmemistim bu olusumlari ama bu tip el degistirmeler gormek baya sevindirici zira Turkiye'de marketin buyudugunu, degerlendigini, biraz da sirketlerinin gozunun acildigini ve internet ustunde daha fazla yatirim yaptigini gosteriyor.

Darisi diger olusumlara diyeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Webrazzi sanki daha farklı kulvarda ilerliyordu. Ne kadar ücret ödediklerini açıklamamaları kötü olmuş aslında sektör adına da fikir verebilirdi. Arada girip Webrazzi'ye bakarım ama genelde ShiftDelete, Scroll ve TeknoBlog üçlüsünden şaşmıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gunluk 50k tekil ziyaretci eder,iceriginin dandik turk film izleme sitelerinden 1 tik uzerinde oldugunu sayarsak , 1m tl civarina gitmistir.

Edit: cok ucmusum, 1.5m icinde facebookta paylasilma sayisi vs de varmis, dandik bir tema 3 tane editor ve 2011 de kurulmus,alan firma direk domaine yatirim yapmis sanirim.300-400k arasidir bence max bunlara verilen para.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...