kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 böceklerden korkmayın, nefret edin! şahsen bölgeme(bulunduğum mekan) giren böceklere kibarca kapıyı gösteriyorum, geri döneni de tepesine biniyorum, bu kadar ölmek istiyorsa yardımcı olmak lazım:D küçükken hamamböceklerinden çok korkardım, sonra bir gece o kadar korktuğum şeylerin kafasına ayakkabı atınca dağıldıklarını gördüm:) hiç korkum kalmadı(gerçi ayakkabı 43 numara bir spor ayakkabıydı(abimindi) ve korkunun verdiği güç de vardı ama olsun, ezilebildiklerini keşfetmiştim:D) birkaç tane daha böcek katliamı hikayesi var da onları da yazarsam patide adım "su katılmamış manyak"a çıkacak:-) galiba küçük şeylerle benim bir problemim var, hmmm.....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Borbag, 08 Ocak 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Allahtan çocuklar sadece karınca atmışalar 3 sene önce sitenin çocuklarıyla oynuyorum(ki çocukların hepsi 10 küsür yaşlarında, arada nispeten ufaklar da var) boğşuyoruz falan filan derken nasıl bir eğlence anlayışının ürünü bilemem ama yandaki inşaattan taş alıp beni taşla(yama)maya başladılar. Peh oda bişeymi benım kafama katır atmışlardı!! O_o[signature][hline]Beş Hececiler
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Cuce, 08 Ocak 2005 19:32 tarihinde demiş ki: said: Borbag, 08 Ocak 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Allahtan çocuklar sadece karınca atmışalar 3 sene önce sitenin çocuklarıyla oynuyorum(ki çocukların hepsi 10 küsür yaşlarında, arada nispeten ufaklar da var) boğşuyoruz falan filan derken nasıl bir eğlence anlayışının ürünü bilemem ama yandaki inşaattan taş alıp beni taşla(yama)maya başladılar. Peh oda bişeymi benım kafama katır atmışlardı!! O_o ya iyide ezmeyin :P o durumda bana o karincalar tas gibi agir gelmisti hehe ruh halimi görmeniz lazimdi..!:) cogu kisi tiksinmeyip korkmadigi icin yorum yapmak basit geliyo.. ama bilirsiniz fobiler iste..![signature][hline]when Love and Death embrace..
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 beni kücükken bi karınca ısırmıstı da kovalayanı hiç cıkmadı haha
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Geçmiş olsun tabi , ancak gerçekten o karınca büyüklük olayı nedir öle :) birde çok eskiden şimdi görüşmüyoruz zati ülkelerine geri döndüler ispanyol bir aile vardı burada oturan .. bizim aile dostu gibin birşeydi :p işte bunların piskopat 2 tane cocukları vardı philip ve alex diye alex küçük olandı hiç unutmam bi kere eniştemin poposunu ısırmaya kalkmıştı böle salya sümük allahtan eniştem cüzdan kullanıodu :p [signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 08 Ocak 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar