Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 problem google chrome ve diğer browserlarda başlayan bir problem... tüm extensionları silmeme ve uğraşmama rağmen dünden itibaren durduk yere bu hatayı almaya başladım combofix ten ıvır zıvıra her türlü yolu denememe rağmen aşamadığım bir problem olarak karşımda ve çözemiyorum.. bu uyarıyı veriyor ve kalıyor o şekilde.. spesifik bir site ismi girmediğim sürece google'da ne aratırsam aratayım nafile direk bu hata karşımda. nedir varmıdır bilen duyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 vpn felam warsa bi kapa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ok şimdi çözdüm dün bir programı reversetime yaparak çalıştırmıştım sonrada zamanı o şekilde bırakınca tabi google sekronizasyonu bozup herşeyi durdurmuş bende daldım gittim.. başınıza gelirse sebebi tarih ve saatin bozuk olmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar