Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Max 30 $ ' lık bir web cam almak istiyorum. Kullanıdığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir cam markası varmıdır ?[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu saat'temi :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 dijital fotoğraf makinan fln varsa onu kullanabilirsin belki hiç almadan[signature][hline]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 30$ 'a logitech'ler vardi bildigim kadariyla :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hmm sorayım bi. teşekkürler.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 JTech IC100 ü tavsiye ederim görüntü kalitesi gerçekten güzel kurulumu kolay :) ama bi kötü yanı var notebook için yinede aldım ve masaüstü pc me takmayı başardım gerçekten süper bir camera tavsiye ederim fiyatıda baya uygun 10$...
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ciginix teşekkür ederim verdiğin marka 'yı gözönünde bulundurucam. 30 $'a kadar tavsiyeleri olan varmı ? bekliyorum bu hafta sonu almayı düşünüyorum.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 görüntüsü çok güzel olan cam ler var. JTech onların yanında gerçekten çok ezik kalıyor ...
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bana göre çok iyi görüntüsü o fiyata göre ;)
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tamam güzelde 30$ lık bir üst sınır varken gidipte o kamera alınmaz hani.
Albert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya bu kadar zaman gecti thread'i actigindan beri, biraz daha para biriktir de iyisini al bari :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar