Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde magic oynayan-öğrenmek isteyenlerin dikkatine

Ardethamblecrown

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biz İzmir'de magic i tekrardan canlandırmak istiyoruz bunun için herhafta Alsancak Logos cafede cumartesi günleri buluşuyoruz. Ayrıca ayın 15 inde bir extended turnuva düzenliyeceğiz. İzmir'de magic oynayan veya öğrenmek isteyen herkez lütfen bana bir şekilde ulaşsın.

email:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ben de :) ben aslında Ardethamblecrown ile (abi bu ne uzun nick) neredeyse her hafta sonu oynuyorum ama msnim yok.. değişik insanlarla ve destelerle oynamak ben de isterim. herkesi bekleriz yani.. bu arada bu forumdan beni haberdar eden Ardethamblecrown'a da (kısaca murat'a) da bi teşekkürü borç bilirim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Arkadaşlar oyun mühendisini bileniniz vardır herhalde burda, eğer ilgileniyorsanız genel olarak bi tcg forumu açılmış durumda şu an, magic ve yugioh ile ilgili her türlü şey bulunabilecek burada artık...
Bilmiyorum site izin verirmi ama yöneticilerle bu konu hakkında konuşacağım sanırım, sadece magice yönelik bir foruma ihtiyacı var magiccilerin, ve oyun mühendisinin(ist.te bir hobby shop) sponsorluğu altında GM turkte sanırım başka tcglerle birlikte magici de sürdürebiliriz...
http://www.gamemastersturk.com , buyrunuz, bir göz atınız, umarım magic forumları zamanla artacaktır ve bir rekabet canlanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...