Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arkadaşlar biz İzmir'de magic i tekrardan canlandırmak istiyoruz bunun için herhafta Alsancak Logos cafede cumartesi günleri buluşuyoruz. Ayrıca ayın 15 inde bir extended turnuva düzenliyeceğiz. İzmir'de magic oynayan veya öğrenmek isteyen herkez lütfen bana bir şekilde ulaşsın. email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Msn varsa iyi olur uzun zamandır kimseyle magic kapışamamıştım :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 04 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [email protected] msn im. nerdeyse herzaman online sayılırım. Valla bende seninle oynamak çok isterim. Msn den ulaşamazsan 05373973731 tel nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben de ben de :) ben aslında Ardethamblecrown ile (abi bu ne uzun nick) neredeyse her hafta sonu oynuyorum ama msnim yok.. değişik insanlarla ve destelerle oynamak ben de isterim. herkesi bekleriz yani.. bu arada bu forumdan beni haberdar eden Ardethamblecrown'a da (kısaca murat'a) da bi teşekkürü borç bilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancient Ruler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Arkadaşlar oyun mühendisini bileniniz vardır herhalde burda, eğer ilgileniyorsanız genel olarak bi tcg forumu açılmış durumda şu an, magic ve yugioh ile ilgili her türlü şey bulunabilecek burada artık... Bilmiyorum site izin verirmi ama yöneticilerle bu konu hakkında konuşacağım sanırım, sadece magice yönelik bir foruma ihtiyacı var magiccilerin, ve oyun mühendisinin(ist.te bir hobby shop) sponsorluğu altında GM turkte sanırım başka tcglerle birlikte magici de sürdürebiliriz... http://www.gamemastersturk.com , buyrunuz, bir göz atınız, umarım magic forumları zamanla artacaktır ve bir rekabet canlanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 madem öğretiyorsunuzda hiç bilmememe rağmen sahip olduğum 3.5 destem ile bende geleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tunca çok güzel magic öğretiyormuş duyduguma göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 O değilde logosta kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 topicde eskiymiş sanırsam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lol topik 2005 topiğiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queenbob Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Teklif hala geçerliyse eğer ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Merhaba, Ben Bodrum'da duyuyorum. İzmir'de Benim hanımları aile yaşıyor. Ben İzmir'de Magic oynayan insanlar bulmak istiyorum. Ayrıca, Magic kartlarını satın almak istiyorum . Benim türkçe iyi değil ama İngilizce biliyorum. BB, Robert [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar