Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Turnuvanın nasıl yapılacağı belli oldu: Turnuva tarihi: 15 OCAK Katılım ücreti: 10milyon ödül katılımcı sayısına göre değişecek fakat biz katılım ücretlerinin %90 ını ödül olarak dağıtmayı planlıyoruz. turnuva hiltonun karşısında İYTE nün binasında olacak. Süper teraslı geniş bir alan var.(kapalı-açık) turnuva standart extended olacak. Herkezin olabildiğince çok maç yapması sağlanmaya çalışılacak. Ben çok eğlenceli bir gün olacağını umuyorum. Bu arada extended a uygun destesi olmayan yada eksik kartı bulunan arkadaşlara imkanlarımız dahilinde istedikleri kartlar bulunmaya çalışılacaktır. Yani kartım yok destem tam değil bahenelerini kabul etmiyoruz. Bu turnuva hem izmir de magic oynayan kişileri tanıştırma hem de eğlenceli bir gün geçirmek için düzenlenecektir. Turnuvaya giremiyecek olanların bile gelip insanlarla tanışması böle bir ortamın varlığını öğrenmesini istiyoruz. Bu arada kurabiye kola bedava o yüzden ben olsam kaçırmazdım. Katılımcıların en geç ayın 13 üne kadar bana ulaşması gerekiyor. Msn-email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu turnuvanın yapılıp yapaılmayacağı hala kesin diil. organizasyonla uğraşan arkadaşlar bu konudaki başarılarını (!) belli ettiler. ama gerçekten izmir'de mtg konusunda sağlam bi potansiyel olduğuna inanıyorum.. bilen ve öğrenmek isteyen biçok genç var.. işe eğitimle başlamak daha iyi olabilir belki.. aslında yeni oyuncuların bizim gibi "gedikli"lerle oynamaktan çekinmelerini anlayabiliyoruum.. ama kuralları ve bunun yanında iyi oyuncuyla kötü oyuncu arasındaki farkları anlatarak işe başlarsak herkes daha mutlu olur sanırım. bilginin yanında yetenek de gerektiğini düşünüyorum.magic kursu veya dersi verebiliriz isterseniz ama bizden de çok şey beklemeyin;) bizim sponsorumuz diil ama biz her hafta (en azında "çoğu" hafta) cumartesileri alsancakta logos cafeye takılıyoruz.. "bi bakmak isteyenler" uğrasın :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar