jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet Nuri Bilg Ceylan'ın Cannes'den ödülle dönen filmi bu akşam 22.00'de trt-2'de nihayet izleyebilecem gladyatör falan hikaye ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 jankis sana bol sabırlar abi, bu filmi izledikten sonra benim gibi doğu felsefesine yönelip hayatını daha uyuz yaşamak fln istersen gel ben sana yardım ederiz nirvana yolunda sana yardımcı olurum. film 2 saatlik derin bir gevşeme tek kelimeyle, uyuyabilirsin, uyumazsan bittiğinde kendini felaket hafiflemiş ve rahatlamış hissediceksin :)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Zaten oyuncular Bilge Ceyhan'ın akrabaları. 2003'te sanırım yeğeni ( esas oyuncusu ) bir trafik kazasında öldü. Bir ödül töreni dönüşünde.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 merak ettım deişik şeyler daha ilgi çekici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ne anlatıyor ya bu film izledim ama öle baktım yani bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 "Uzak" filmi bu gece 22.00 civarı CNBCE'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kal gelebilir dikkatli izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar