Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaslar o kadar kararsız kaldımkı neredeyse oyundan soguycam o yuzden yardım istiyorum. Uzaktan saldırmayı sevıyorum o yuzden 1 archerım 1 de paper mageim var.Ama hangisini ilerletmeliyim secemedim.İkisininde oynanıs tarzını,itemlarını vs. biliyorum. Paper mage item yonunden daha rahat gelıyor.Fakat archerda sankı daha fazla hasar verıyor. Archer 60 a kadar gudumlu atamadıgı ıcın eksi alıyor,mage hedefi sürekli tutturdugu icin artı alıyor. Archer hemen olmuyor,paper mage hemen oluyor :( Archerın hangı lvlde ne durumda oldugunu hemen hemen bılıyorum, ama ; paper mage lvl 50 den sonra pvp de ne kadar bir dmg vurur bunu ogrenmek istiyorum,kimsedende ogrenemıyorum.Cıldırcam yardım edin :hmm: Yani bir rogue yada mage i 2-3 buyude indirebiliyormu,yok indiremiyorsa zaten kendı ölür,bilmedigim icin kararsız kaldım oyundan sogudum. Bilgisi olanlar lütfen 1-2 cumle birsey yazabılırmı Paper mage cabuk olur ama iyi hasar verir tarzınde seyler istemiyorum,pvp de ortalama verdiginiz hasarları-aksiyonu soruyorum. Tesekkürler. Grandmaster Kararsız tip. :hmm:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bak Benim LvL 55 paper mage ark var Flame ci LVL 51 büyüsü ile bana Max teke tekte 625 koydu min 390 400 koydu.Benim LVL da 49 du.Asasian dım.Ama Soliyim illla Rogue olacaksan Asassian ol Archer da olma soyliyim pek Action yapamazsın LvL 60 olsan bile durup ta Ateş etmen lazım.Ya Asassian a cevir Arhceri Ole kullan yada Paper e devam et.Bende Archeri Asassiana cevir.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 abi archerın hiç bi avantajı yokmu assasin e gore yaw
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hoca bugün lvl 55 assasin tek koyuşu ile aldı benim rogueu hp 700 zaten düşün yani[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir Spike caksa elinde +6 mirage olsa 1100-1200 cakiyor 450 500 defensa zaten:D Assaisna Archere karsi her türlü avantajlı Görünmez Yürüme Durmadan Saldırı LVL 55 te Assasian ın master'i falan filan.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Q assasian istemiyorum ya: cok zahmetli is.Oldunmu kalite olman lazım.İtemlar falan ucuk.Paperda gene en fazla 50 m verip uniq bi staff alırsın gene adama benzer en azından. 600 dmg fena degil :) paper i kasayım en iyisi ben :) Tamam paper mage de karar kıldım. Aslında char silebilsek,gözümün önünden cekilse rahatlıycam :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ehhe Olabilir Türk Turuncu die bir adam war İstanbulda Bakirkoyden oynuyor lvl 55 yada üstüydü elinde Uniq Staff wardı Abyss te gel kapisak dedim kapistik 659 Damage cakmıstı 2 kez Tabi bende Buff yok Yanına gidene kadar I am a Mefta :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
Öne çıkan mesajlar