Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam Fotoğrafçılıı tarihi

yosun

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bunu burayamı görsel sanatlaramı açsam kararsız kaldım ama görsel sanatlar fotoğraftan çok resime yönelik olduundan burayı daha bi uygun gördüm....
Hatalıysam lütfem arayın :P

Sonralıklada bi arkadaşıma "reklam fotoğrafçılıı tarihi" hakkında bilgi lazım ama hiç bi yerde bulamıyo... Arandığım kadarıyla bende bulamadım... Yani bi bilen varmı :)[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

babam reklam fotografcısı valla. Ama suan evde yok soramam :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 08 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
babam reklam fotografcısı valla. Ama suan evde yok soramam :)

eve gelince sorabilirmisin yaf, konu hakkında site kitap vs vs ne olursa :) en olmadı genel bi bilgi[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

abi reklam fotografcısı dediin, hmm ne bilim mesela meyve sularının ustundekı resımlerı, dergılerdekı reklamlardakı resımlerı, bi şirketin katalogundaki resimleri, bir otelin brosurundeki resimleri, vs. ceker. Yani senin billboard larda gördüün resimleri ya da bi firmanın katalogundaki resimleri reklam fotografcısı ceker.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

bunu babamın cekmis olması lazım yannıs hatırlamıyosam. Bu resmi diil ama, kutunun üstündeki resmi.
Belki bunuda o cekmistir ama bilmiyorum simdi yannıs olmasın =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!

a member of AAL'05

[Bu mesaj Chiptech tarafından 08 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bu işin tarihi lazım işte... ilk reklam fotoğrafçılıı nası neden nerde olmuştur, nası geşlişmiştir günümüzde boyutu nedir gibi.... Baban kasmasında bunları tek tek cvplamaya bildii kaynak flm varmı onu sorarsan ve biliosa çok hoş olur :)[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

valla gelince sorarım da, yani M.Ö1700 lerde cıkıcak diil heralde =P Reklam ne zaman cıktıysa o zaman cıkmıstır sonucta fotograf makinası kameradan önce vardı dimi? :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...