sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 aradım bulamadım http://dinopoloclub.com/minimetro/ garip bir şekilde sarıyor. 605 kişi taşıyabildim en fazla ama sürekli geliştiriyorum. sanırım hattı güçlendirmektense yeni hat açmak daha faydalı (emin değilim) bir de ayni istasyona çok tren gelirse çok da efektif olmuyor. Belki de istasyon upgrade'i gerekiyor orlara. Hiç denemedim. Sürekli yeni hat ve yeni tünel alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 YA BUNU NEDEN YAPIYOSUN NEDEN? ZATEN YETERİNCE OBSESİF Bİ İNSANIM NİYE KİTLİYOSUN DAYI BÖYLE OYUNLARA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 1074 yaptım. Dikkatli olunursa EPEY artabilir. Temel üçgen kare daire yolcularına konsantre olmak lazım. Az sayıda + yıldız bilmemne yolcusuna göre sistem kurmak anlamsız. Bi şekilde gitsin abi 3-5 yarımdaire yolcusu isterse 3 aktarma yapsın da gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fransuxa said: YA BUNU NEDEN YAPIYOSUN NEDEN? ZATEN YETERİNCE OBSESİF Bİ İNSANIM NİYE KİTLİYOSUN DAYI BÖYLE OYUNLARA :( kıyamam, kitlemeyin şu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 İşte akraba evliliğinin bir numaralı kanıtıdır bu bayık. amcaoğluyla dayıoğlunun evliliği yasaklanmalı. sonuç bu. @sostizm abi oyun gerçekten başarılı. aynen o ara baglantıları pek fazla sallamıcaksın aktarma yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tatlıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fransuxa said: o ara baglantıları pek fazla sallamıcaksın aktarma yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 1322 yaptım. olabildiğince fazla line. olabildiğince kısa tutmak. bide hile var. bir hattı kaldırıp şişmiş istasyona koyup rahatlatıp tekrar kaldırabiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çok sarmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çift lokomotif yaptıgın bi raya bi daha çift lokomotif koydugunda 4 tanemi oluyo yoksa yapamazsın falan mı diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 eyvah eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fena sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fransuxa said: çift lokomotif yaptıgın bi raya bi daha çift lokomotif koydugunda 4 tanemi oluyo yoksa yapamazsın falan mı diyo? yok bir tane daha ekliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Unity Web Player. No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 1339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ha olmemısım hafta geşlmis 1821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 2018 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben metro tunellerine peynir ve fil resmi kazıdığım icin, yoksa gecemezsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar