Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya bi karar verseniz. yıkıldımı yıkılmadımı?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yıkarım romayıda yıkarım ben olurum yine senin olurum a plus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zuhaha xaer_aloneheart cok kizacak bu ise[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sahile ve kıyı görüntüsü maf eden 3049823984metrelik bir binaya sen gel imar izni ver sonra barları yık. bravo bravo. mimarı taşkışlanın o ağır kütleselliğini dengelemk istediğini söylüyordu. gerçekten nasıl da "denge" kocaman bir ritz carlton dan başka bir şey gözükmüyor.[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yıkıldı ama giriş katıdnakı bir kaç bar lk sayfadada belgesıyle bırlıkte yazıo be kardeşimmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 helal olsun sonunda cesaret edip yaptilar bir kere tamamen bogazi icine eden izinsiz bir bina onlar tamam sonra bu binadaki zeki insanlar gidip haklari olmamasina ragmen izinsiz olarak kislik yer yapmaya kaltilar belediyede gayet hakkini yapti. O yurutmeyi durdurma falan zirvalamarinada inanmayin yok ole birsey helal olsun kimse belediye baskani gozlerinden optum[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 heh Troil yazık yaw .Bılseydım ayarlardık sana bi f.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Chiptech, 08 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: said: Blizzard_IcedEye, 07 Ocak 2005 21:21 tarihinde demiş ki: chem masaları birleştirelim abi bunlarda geliyo chem diil yannız. chip. :D yok sana icki falan demin yolladıgımı geri yolla =P ahaah allahım yanlış görmüşüm.. olm hesabı ödemeden kalkmışın adamlar beni dövdü[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Star Wars dünyasında bir duvarda görülmüş yazıdır Bunu yazan Tosun Güç seninle olsun Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sadece bir bar mı yıkıldı şimdi? ritz carltonun kendisi zaten kaçak otel, şöle toptan yıksalar olmuyor mu?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaDeSs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bıldıım kadarıla yanlısca projenın dısındakı eklentıler yıkılmıs. bıras dıkkatle ıslesedın ole bı haber verdın kı butun patıler dumur oldu[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bana dedıysen Rıtz Carltondakı yıkım dedım 1.sayfada da sabah gazstesinden alınmış bir haber aynen c/p edip koydum ama bazı arkadaşlarımız işi herzaman ki gibi dalga ya vurdular ve anlaşılmazlık ortaya çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar