Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Oturmus film keyfi yapiyordum, gayet normal izledim bir filmi, ardindan ikinci bir film izleyecek oldum. Tataaaa!, video hem x hem y eksenine gore ters... isin garibi, hicbirsey de yapmadim. Sadece rutin olay, bs player i ac, ardindan filmi sec, subtitle sec, oynat. o kadar yani. Bu sorunun monitoru ters cevirip aynadan izlemek disinda bir cozumu var mi? :-? cildirmak uzereyim...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Codec ten dolayı o sorun.Bi k lite mega codec pack i kursana.Her türlü codec var o programda [Bu mesaj guano tarafından 08 Ocak 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bilgisayara hic birsey yapmadim ama, 2 cd lik filmin birincisini gayet guzelcene izledim, ikinci cd ye gectigimde hersey tersyuz olmustu. Baska eski filmlerimden vs de denedim. hepsinde ayni sorun var. durup durmadik yerde codec fln sorunu cikmasi bana hic mantikli gelmiyor...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İyi tamam mantıklı gelmiyorda ne yapabilirsin ki.Codecleri baştan kurup tekrar denemen en mantıklısı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sorun neymis hala bilmiyorum ama, sistemi geri alarak cozdum... Guano ya da tesekkur ederim yardim etmeye calistigi icin.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu sorun ffdshow filtresi ile çözülüyor. Divxg400 filtresinde varmıydı bilmiorum ama filmi ters düz etme seçeneği var o filtrede.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar