tyler_gs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zoom x5 inbterneti cok guzel paylastırıo tamam sorun yok peqi iki bilgisayar ag baglantısını da bu alettle gerceklestirebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Biraz daha güzel bir türkçe ile derdini daha net anlatabilirsen, yardımım dokunabilir. Dediklerinden hiç bişi anlamadım ben.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Network kurabilir miyim demiş.İnternet haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 haklısın biraz öyle olmuş. derdim şudur: adsl modemim var x5 bu modem uzerinden ag baglantısı ingilizce adıyla da network oluo heralde kurabilirmiyim yani cross cable yada herhangi ayrı ethernet kartı kullanmadan x5 uzerinden (x5 i hub olarak kullanarak) ag baglantısı icin gerekli ayarlar hakkında ilginiz var mıdır acaba desem daha dogru ifade etmiş olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Öhö!!!! Bu modemlere bağlı bilgisayarların workgroup(çalışma grubu) isimleri aynı olduğu sürece birbirlerini görürler.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar