tyler_gs Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zoom x5 inbterneti cok guzel paylastırıo tamam sorun yok peqi iki bilgisayar ag baglantısını da bu alettle gerceklestirebilir miyim acaba?
adonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Biraz daha güzel bir türkçe ile derdini daha net anlatabilirsen, yardımım dokunabilir. Dediklerinden hiç bişi anlamadım ben.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Network kurabilir miyim demiş.İnternet haricinde.
tyler_gs Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 haklısın biraz öyle olmuş. derdim şudur: adsl modemim var x5 bu modem uzerinden ag baglantısı ingilizce adıyla da network oluo heralde kurabilirmiyim yani cross cable yada herhangi ayrı ethernet kartı kullanmadan x5 uzerinden (x5 i hub olarak kullanarak) ag baglantısı icin gerekli ayarlar hakkında ilginiz var mıdır acaba desem daha dogru ifade etmiş olurum heralde.
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Öhö!!!! Bu modemlere bağlı bilgisayarların workgroup(çalışma grubu) isimleri aynı olduğu sürece birbirlerini görürler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar