nameless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu oyuna yeni başlıyıcam 1)skiller hakkında bilgi verebilir msiniz?(ya da adres) 2)hangi server da oynamamı tavsiye edersiniz?(hangi serverda oynuosunuz:)) 3)oynamaya değer mi?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 1) Her karakter hakkında bilgi forumda mevcut. herkez kendi kişisel önerisini belirtmiş. Bence okuyup senin seçmen daha mantıklı. 2) Areesde başalrsan Hiç bir şey olmassın. Diez de biraz duurmlar öyle. Ama Xigenonda başlarsan Öbürkü server lara nazaran daha iyi yerele gele bilrsin. 3) Hemde çok :)[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
nameless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu arada oyun hakkında bilgim sıfır[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 YApıcak birşey yok tamam git Rogue (assasin ol:D )[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
nameless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zaten assasin gibi düşünüyodum da bi adres falan var mı skilleri açıklayan yani tüm skilleri önüme döksün görüyim neler var naparım falan :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Çok şey istiyon:D www.knight-online.com.my/skills_blade_basic.asp[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri... [Bu mesaj SteelBB tarafından 08 Ocak 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Xig de rogue assasianla basla.Sonradan heveslenip assasian olmaktansa onunla baslamak daha mantıklı(herkesin buyuk ihtimal basına gelmis bisey ondan soyluyorum) Skill agacı yok,yani assasiansan assasian skilleri sabit,30 da bi skill acılıyor,35 te bir skill vs. gibi. dikkat etmen gereken,assasiansan skillerde temel Assasian kalan lvl pointleri explorer yapacaksın.Magede Fire/glacier gibi. Daha detaylar icin tum forum konularına bakarsan baya bi faydası olur.
nameless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 saolun arkadaşlar[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Xinegon da oyna.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Antu Mod
Öne çıkan mesajlar