KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Angel Sanctuary hakkında ne düşünüyorsunuz? Hemen seyretmeyenler için kısa bir reklam yapayım önce :D Angel Sanctuary hayal gücünün sınırlarını zorlayan harika bir eser. Cennet ve Cehennem'in birbirine savaş açtığı bir mitoloji yaratan Yuki Kaori, kahramanımız Setsuna'nın geçmişine geleceği için bir yolculuk yaptırıyor... Her an yeni karakterler tanıyor, hepsinin birbiriyle yakından ilgili olduğunu keşfediyoruz. Bütün olaylar neden ve sonuç ilişkisine bağlı. Eserin en çekici yanı Setsuna'yla birlikte çıkmazlara giriyor, birlikte düşünüyor ve olayları birlikte öğreniyor olmamız... Çok duygusal bir hikaye; özgürlüğe, sevgiye, beğenilmeye ve olduğu gibi kabullenilmeye özlem duyan bir dünyadan bahseden sanatçımız bizi anlatıyor... Şimdi sorumu sorabilirim, o ilk 3 bölümü seyrettikten sonra bir sürü araştırma yaptım, seyrettiğimiz bölümlerin sadece başlangıçtan ibaret olduğunu gördüm... Yuki Kaori manyak çizmiş, manyak yazmış... Neden devamının anime yapılmadığıyla ilgili hiçbir yorum bulamadım... Sizin bununla ilgili bir bilginiz var mı arkadaşlar? Bir de Angel Sanctuary'i nasıl buldunuz yorumlarınızı öğrenmek isterim...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=63549[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls [Bu mesaj hired_gun tarafından 08 Ocak 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Onu saymıyoruz... :D Belki yeni seyredenler oldu? Seyretmeyenler varsa da güzelcene bi reklam yabim dedim. Hem zaten eski konuları uplamayın die baarıp duruolar.. O sayılmaz Hired :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar