Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sağlık sınavı bugün; diş çürümesi ne tür hastalıklara sebep olabilir? diş ağrısı (arkadaş demiş bunu)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ingilizce sınavı crossroads kitabından alınan tonlarca pharesellardan hiç bir tüyo vermeden cevap beklenmesi sonucu bulamadığım bir pharesellı rewrite cevap kısmına hocam valla çok aradınmı bu phareselları yazdım daha bu gün[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Razu hatırlıo msun Almanca sınavında tum sorulara ingilizce cvp vermiştin kağıtı verdikten soora bana kopya verirken aklına gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hohoo benimde vardı öyle bi bombam şimdi gelid aklıma geçen sene sonra almanca sınavının olduğu gün fransızca sınavımda vardı ama fransızca haftada iki saatmi ne takmıyorum zaten neyse almancaya çalışmıştım ama fransızca sınavında tüm time expression sıfat renkler zamirler fln hep almanca kullanmıştım benimde hoca kağıtları okurken aklıma gelmişti onun fransızca sınavı oluduğu allaha şükür artık tek yabancı dil kasmıyoruz o konudan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: cevap:Bakı insanın kendıne yakışanı giymesidir çünkü biri size bir bakı(ş) attıgında fiyakalı gözükmek onemlidir. Aklıma geldikçe yazıyım daha çok var... güzel cevap[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Mirluin, 06 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki: sağlık sınavı bugün; diş çürümesi ne tür hastalıklara sebep olabilir? diş ağrısı (arkadaş demiş bunu) aynı sağlık sınavı ayakkabı seçiminde nelere dikkat edilmelidir? modaya uygun olmalıdır.renk seçimi onemlidir.[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Corafya sınavı kısa cevaplı: Soru: Neden her 200 metre çıkıldıkça sıcaklık 1C azalır? Cevap: Hocam kuraldı bunu ezberlicektik çünkü. Sonuç: Sözlü hanesine koskoca bir 0 (sıfır). Hay allah bir bunu hatırladım nedense sınıfta yaptığımız haşerelingleri yazsak daha iyi olurdu aslında.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Osmanlı doğuda en geniş sınırlara hangi antlaşmayal ulaşmıştır? Doğru cevap:Ferhat paşa ant Benim cevap:Ahmet paşa ant Arkın cevap:Preveze Ahmet paşa antlaşması bunu duyunca olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bu gun edebiyat sınavında soruya arkın cvbı soru:yağmurlu kelimesi ile isim yapınız Cevap:Ben bu gün yağmurlu gördum[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bizim edebiyat sınavında aynı soruyu 3 kere yazıyodum hepsinden de tam puan alıyodum :) Zaten kağıt acayip karman çorman oluyodu anlamıyodu hoca :) said: Soru:İslam dininde özel hayata karısılmasının yasak oldugunu hangi ayet açıklıyor? ( ayet yanlıs yazarsanız günaha giriyorsunuz? Cevap : Şüphesizki Allah özel hayata karışmayı yasaklar. Öff yarıldım felaket süper bişimiş :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 lise 2 bioloji dersi, hoja sınıfta canlıların sınıflandırılmasını annatıo ve canlıları simetrik ya da asimetrik die gruplandırıo.. Sonra tahtada yamuk yumuk bi canlı gösterio bizim zeki arkadaşa soruo, evladım bu simetrik mi asimetrik mi? arkadaş: ııııı walla hocam o aslında asimetrik hoja: nie? arkadaş: e hojam görmüomusunuz o hayvanın kıçı başı bir o yüzden.. hoja: çık dışarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Din Dersi Sınavı Secde nedir sorusu hatice isimli kız arkadaşın cevabı: secde arka arkaya 2 defa yaparız : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Chiptech, 06 Ocak 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Ney neden dertlidir? (bi ilahimidir nedir bu ordan bi soru) dinle neyden kim hikayet etmekte ayrılıklardan şikayet etmekte hatta bişnev in ney çün hikayet mîküned ez cüdayîha şikayet mîküned ehu. unutmamışım hala lan. süper.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 07 Ocak 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Edebıyat Sınavı... Mevlana ıle Hacı Bektaş Velı arasındakı 5 FARKLI OZELLIGI YAZINIZ.. Cevap:1-Bırı cok edebıdır oburu tam edebı olamamıstır 2-Bırı eserlerını kıtapta toplamıstır yanı kendısı yazmıstır Mevlana'nın eserlerını tuttugu Katip yazmıstır 3-Aynı alanlarda hareket edıp farklı gruplara uye olmuslardır 4-Bırı kendı onculuk ettıgı grupta Veli olmustur 5-(hoca bu sırada kagıdımı almaya calıstı bende salladım) Mevlana'nın donerek yaptıgı şeye Semai adı verılır :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Geçen gün bi din sınavında sorulardan birinin cevabını hiçbir yerde bulamayıp Alo Fetva'yı aramıştık, o da komedidir =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bugunkü fen sinavindan, Soru: Yumurta yemiş bir insanin kanında hangi madde bulunur. Arkın Cvp: yumurta sarısı, yumurta akı ve yumurtanın o igrenc saydam kısmı Sonuc:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lise 1'de biyoloji sınavında kalsiyum ihtiyacını karşılayan besinleri yazınız tarzı bir soru vardı ve 5 puan birşeydi sanırsam. sınavları da ingilizce oluyorduk. o anda aklıma ayağım çatladığı zaman bana içirdikleri paça çorbası geldi. paça çorbası kemiğe iyi gelirmiş (bunu da ananem ve babanem söylüyor, ben onların yalancısıyım). sonuç olarak içinde kalsiyum vardır herhalde diyerek cevap olarak "paça soup" yazmıştım. neyse ki sadece soru işaretiyle yırtmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ben lisede haçlılar neden osmanlılara saldırıyordu gibi bi soru vardı macera için demiştim puan aldım. Ahaha istemeden doğru cevabı vermişsin Fistan :) Gerçektende macera için haçlı savşına katılan bi sürü adam varmış...[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tarih sınavı...önümde iki arkadaş oturuyo...biri a biri b grubu doğa olarak...şimdi b grubu olan arkadaş çok çalışmıştı her şeyi biliyo felan ezberci kısacası.... a grubundakide paso kopya vs... bir soru var Osmanlı nın bizans üzerine hızla ilerleyişinin ve fetihlerinin temel sebepleriydi (sanırım yanlış olabilir) ama cevaptan eminim...b grubundaki arkadaş a grubundaki elemanın kağıdındaki soruyu okuyor...ve cevabı seri bir şekilde veriyor...depremlerin kaleleri yıpratması, bizansın içinde bulunduğu iç karışıklıklar, (bi tane daha vardı da neyse unuttum :) ) a grubundaki arkadaşın bunu kağıda döküş şekli: Osmanlı'nın Bizans'ın elinde bulunan deprem kalelerini alması.....[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bi ark yapmış dia :bu heykel nedir cevap aleti büyük oğlanlardır soru) ganimedes kimdir cevap: zeusun oğlanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lise son ileri biyoloji dersinde omurga kesitini çizmemizi ve detaylandırmamızı istemişti hoca. Bende Hugo'yu çizmiştim. Omurga kesiti inanılmaz benziyordu Hugo'ya.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Hamish, 05 Ocak 2005 21:03 tarihinde demiş ki: Kuzenin kankasi ing öğretmeni. İstanbul 1 devlet okulda öğretmenlik yapiodu. Sinav kağitlarini okuyodu bana da 1 el atsana demişti bende kontrol ediyodum ve 1 çocuğun verdiği cvp öldürdü beni. Soru: Ayşe: My name is Ayşe Ali: My name is Ali Ayşe: Nice ......... Çocuğun verdiği cvp; Ayşe: My name is Ayşe Ali: My name is Ali Ayşe: Nice Yıllara :D :D ... biyoloji sınavı.. soru: Interfaz II aşamasını açıklayınız.. harul hurul.. şu olur bu olur çok önemlidir hücredir muazzam bişeydir, hayatidir.. falan filan bir paragraf.. doğru cevap: Interfaz II aşaması diye birşey yoktur.. hass.. ! :D.. [Bu mesaj odchu tarafından 08 Ocak 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Mandooo, 07 Ocak 2005 23:59 tarihinde demiş ki: tarih sınavı...önümde iki arkadaş oturuyo...biri a biri b grubu doğa olarak...şimdi b grubu olan arkadaş çok çalışmıştı her şeyi biliyo felan ezberci kısacası.... a grubundakide paso kopya vs... [/b] ortaokuldayken bir arkadaşım yanındakinin aynısını geçirmişti kağıdına. sınav sonuçları açıklandığında iki tane tahir aynı puanı almıştı =)[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lise3 teyiz, tarih sınavı... Osmanlı'nın askeri kurumlarını açıklayınız falan. Tam hatırlamıyorum 3 e bölünüyordu sanırım, valla 2 sini hatırladım karayla ilgili olanı hatırlayamadım. O aralar da paso dersten proje diye kaçar Warcraft oynamaya giderdik internet cafelere, 3. bölüm olarak footman yazmıştım =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 vala bu değişik telden olcak ama din sınavlarında bütün sınıf kağıdın başına "bismillahirrahmanirrahim" yazardık.hoca bundan ilkinde etkilenmiştide ondan sonra geyiğe vurdu tabi.3 senede aynı adam gelmişti. artık yanlış yazanlara "lan bari onu doğru yazın" diye çıkışıyordu.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar