Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav sorularına komik cevaplar

Mix

Öne çıkan mesajlar

Sınavlarda verdiğiniz geyik yanıtları yazarsanız hem bilmedigimiz sorular için burdan kopya çekebiliriz hemde eglenceli olur okumak :) ben kendi yaptıgım birkac tanesii yazayım.

tarih sınavından:
soru:2. muratın nasıl ve neden öldügünü yazınız
cevap:2. Murat Otranto seferine cıktıgı sırada sırtında çıban çıktı.2. muratın Çıban fazla büyüdü ve doktorların itirazına ragmen çıbanın kesilmesini emretti. Çıban kesildikten bir süre sonra 2. muratın yarası enfeksiyon kaptı ve hakkı rahmetine kavuştu.

soru:Osmanlı Devletinde neden nüfus artışı çok hızlıdır?
cevap:o zamanlar henüz doğum kontrolü olmadığı için. (böyle soruya böyle cevap :-))

bu cevapları verdigim sınavdan 70 aldım :)

edebi metinler sınavından

soru: "5 Hececiler" hece ölçüsü kullanmış mıdır? örnek veriniz.
Cevap: Kullanmışlardır. örnek: bu konuda herşey yeterince açık ve nettir. bu yüzden örneğe hiç gerek yoktur. zaten adı üstünde 5 Hececiler (Hececiler kelimesinin altı çizili kağıttada)

soru: "Yıldızlara Bakmak" piyesinde X kişisi (adını unuttum) neden yıldızları görememektedir?
doğru cevap: "bakıp da görememek" olayı vardırya. duygusal acıdan bakacaksın olaya falan. öyle bişey...

cevabı vermeden önce arkadaştan kopya alınır " yıldızların çok içine baktığı için" der arkadaş.

verilen cevap garantili olsun diye böyle yazdım :): yıldızların çok fazla içine baktığı için. veya kördür.[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Sosyal ağlarda paylaş

Din sınawı eheh 4 sene oncekı hala hatırlarım
Soru:Şehıtlerımıze saygıyı nasıl saglamalıyız neler yapmalıyız
Cevap:Otobuste yer vermelı onlara ıyı davranmalıyız sehıtler vatanımız ıcın cok onemlıdır bu yuzden onları sevındırmelıyız
Tabıı bunu werdıkten sonra haaaaasss dıye bır efektım wardı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

ben o kadar geyik cevaplarr yazmaya cesaret edemedim.. cünkü bizim ögretmenler cok mal direk 0'i basarlar.. ama bi keresinde kimya yazilisinda... bos kagit vermistim kagidada sey yazmistim dur neydi hmmm '' bos kagit verdigim icin özür dilerim ama diger 5 sayfa yazip verenlerinkinden daha anlamli olmustur eminim .. kimya zaten bos bi derssss... buna 5 puan vermisti hehe bu senede acaip ineklik yaptim 5 sayfa yazdim direk.. o yazdigim lafida yemis oldum :D[signature][hline]when Love and Death embrace..
Sosyal ağlarda paylaş

Bızım bı arkadas wardı adını unutmam Burak'tı
Dın sınawının altına hep guzel sozler yazardı bızım dın hocası bıraz enteldı
Bı gun hoca bı ayet sordu tabıı herkes kıtap acıo ayetın kaçıncı cüz kaçıncı sayfa oldugunu bıle yazacak mıllet nerdeyse bızım Burak'ı da masasına aldı buda en sonunda Dın sınavının altına
EN GUZEL ISIMLER ALLAH'IN ISIMLERIDIR
ESMA-UL HUSNA yazmıstı ve hoca dırek ayy Burak bayıldım moduna gırmıstı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

gerizekalı resimci bütün sınıf okulu asıp onun dersine gelmeyince yazılı sınav yapmıştı

soru:kübizm akımı nedir ve temsilcisi kimdir?
verdiğim cevap: kübizm kübadan yayılan bir akımdır ve temsilcisi fidel castro'dur.

sonuçta yazılıdan 0 aldım disipline gittim direkten döndüm :)[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih sınavında sorulan "bilmemne seferini anlatınız" sorusuna arkadaşın verdiği cevap 4kırmızı kart gördüğümüz derby nin yorumu olmuştu.

Aynı soruya benim verdiğim cevap:

Meydan soğuk ve pusluydu. Düşman pusun arkasında sinmiş sislerin arasından çıkacak her biri ayrı bir battal ayrı bir cevval Türk askerlerini bekliyordu. Önce bir savaş borusunun sesi yükseldi sislerin ardından. Sonrasında şanlı Türk askerleri allah allah nidalarıyla yıldırım gibi çöktü düşmanın üstüne. İşte şanlı tarihimizin bir savaşıda böyle kazanıldı.

Dipnot: Faşist filan değilim geyik olsun diye böyle bir cevap yazmıştım.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 05 Ocak 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Sınavlarda verdiğiniz geyik yanıtları yazarsanız hem bilmedigimiz sorular için burdan kopya çekebiliriz hemde eglenceli olur okumak :) ben kendi yaptıgım birkac tanesii yazayım.

tarih sınavından:
soru:2. muratın nasıl ve neden öldügünü yazınız
cevap:2. Murat Otranto seferine cıktıgı sırada sırtında çıban çıktı.2. muratın Çıban fazla büyüdü ve doktorların itirazına ragmen çıbanın kesilmesini emretti. Çıban kesildikten bir süre sonra 2. muratın yarası enfeksiyon kaptı ve hakkı rahmetine kavuştu.

bu bi padisahın basına gelmisti yavus sultan selimdi galiba tabi keslmesini fln emretmemisti heralde eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Lıse yıllarında Muzık dersınde benım cevabım (bunları hep eskıden yazdıgım gunluklerden bakarak yazıorum)
Hoca kızmıstı ve bızlere hafıften kolay bır sınav yaptı tabii kımse calısmadı
Soru:Hınt Muzık tarzındakı uflemelı çalgılara ornek verınız
CevaBIM: Saxofon-Flut-Yandan calınan flut-flutun buyugu olan ve Hıntlılerce cok sevılen flut-Kaval-Ney ıste boyle calgılar Hınt uflemelı calgılara ornek olarak verılebılır[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kimyacı bi soruda pil sistemi kurmuş böle anotlar katotlar teller kaplar asitler vs vs vs

altına da yazmış işte nasıl pilin çalışmasını engelleriz diye...bende cevap olarak eğer o çubukları sudan çıkarırsanız pil çalışmaz , biraz aklınızı çalıştırın böyle boş sorularla gelmeyin bana yazmıştım :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

lisede de ben deil ama yanımda oturan cok samimi ve firlama arkadasim kimya yazılısında soyle bi yanıt vermisti: once yazılı kagıda soruları yazdık sonra da altına cevaplar diye basladik ve arkadas cevaplar kısmına hic bise yazmadı sadece kagıdın altına aptallar cevapları goremez yazmıstı. o da bende 0 almıstık sınavdan.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 05 Ocak 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
Tarhi dersi

Ad ve Soyad: Sina ve Türeli
Sınıf: Soylu

İnanmam bunu yaptıgına hem sen soylu sınıfına mensup deilsin ki ayu sınıfına giriyosun =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm cidden hatırlamıyorum ama mumkundur.

O deil de sen macbeth sınavında "thane of gondor" yazdıgını unuttun galiba =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Kuzenin kankasi ing öğretmeni. İstanbul 1 devlet okulda öğretmenlik yapiodu. Sinav kağitlarini okuyodu bana da 1 el atsana demişti bende kontrol ediyodum ve 1 çocuğun verdiği cvp öldürdü beni.

Soru:

Ayşe: My name is Ayşe
Ali: My name is Ali
Ayşe: Nice .........

Çocuğun verdiği cvp;

Ayşe: My name is Ayşe
Ali: My name is Ali
Ayşe: Nice Yıllara :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...