Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ThemeForest için Türk işi WordPress Teması

Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Ant Ekşiler ve Aykut Yılmaz tarafından kurulan Fuelthemes, dünyanın en popüler tema marketlerinin başında gelen ThemeForest adlı platform için WordPress tabanlı temalar üreten küçük bir ekip. Küçük bir ekip dediğime bakmayın, hazırladıkları 5 farklı temayı şu ana kadar 7.301 kişi satın almış durumda, üstelik son WordPress temaları Skillful, dün itibarı ile ThemeForest’a eklendi ve kullanıcılara sunuldu.

Bugün de tam olarak bahsetmek istediğim konu Skillful teması ve özellikleri. Fakat öncesinde kısaca WordPress nedir ve ne işe yarar, hızlıca buna değinmek istiyorum. Daha önceki makalelerimiz de WordPress ile ilgili olarak “Ücretsiz WordPress Blog Kurulumu Detaylı Anlatım” adı altında oldukça geniş kapsamlı bir rehber yayınlamıştık. Kısaca hafızanızı tazelemek adına, eğer bir web siteniz olsun istiyorsanız bunun en hızlı ve modern yolu’nun WordPress’ten geçtiğini söyleyebiliriz. Dünya üzerindeki sitelerin yarısına yakını WordPress içerik yönetim sistemini kullanmakta.

Gelelim Ant Ekşiler ve Aykut Yılmaz’ın Fuelthemes çatısı altında ThemeForest sitesi üzerinden satışa sunduğu Skillful adlı temaya. Öncelikle bu temaya hayran kaldığımı söylemek zorundayım. Kişisel görüşüm ThemeForest’a eklenen WordPress temaları içerisinde ilk 3’de yer almasına kesin gözüyle baktığım bu tema, sıradışı özellikleri ve birbirinden farklı kullanım alanlarına hitap etmesi ile diğer tüm temaların önüne geçiyor.

Skillful ile şirketiniz için oldukça modern bir siteye sahip olabilirken, yine aynı tema ile yapmış olduğunuz grafik tasarımları tüm dünya ile paylaşabilir, sadece internet üzerinde blog tutmak isteyen bir blogger olmanın hayalini ve tutkusunu hissediyorsanız, bunu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Skillful temasını sıradışı kılan da işte tam olarak bu. Bir çok farklı sektöre, kişiye ve meslek alanına hitap eden bu tema ile hayalinizdeki web sitesine sahip olabilmek için gerekli olan herşey düşünülmüş. Bununla birlikte uzaktan bakıldığında bu kadar komplike gözüken bu detayları gerçekleştirmenize olanak sağlayan harika bir yönetici paneli de sizleri bekliyor. Başlangıç düzeyinde bilgisayar kullanabiliyor olmanız, Skillful teması ile size sunulan yönetim panelini istediğiniz gibi şekillendirmenize ve hayalinizdeki web sitesini ortaya çıkarmakta üstün bir kolaylık sağlıyor.

Biraz da Skillful adlı WordPress temasının teknik özelliklerine göz atalım. İlk olarak temanın tüm tarayıcı ve akıllı cihazlarda sorunsuz çalıştığını (responsive) belirtelim. Yine çoklu dil desteği temanın öne çıkan teknik özelliklerinden. Arama motoru optimizasyonu (SEO) Google’ın sevdiği türden ve kurallarına uygun şekilde hazırlanmış ki bu bir çok site için daha fazla ziyaretçi ve hatta daha fazla gelir elde etmek anlamına gelmekte. Bu kadar çok işlevselliği içinde barındıran ve bu kadar az sorgu sayısı ile maksimum performansı elde edebileceğiniz bir başka tema olduğunu hiç sanmıyorum.

Test Et | Satın Al

Not: Linkler reflidir. :)

Haber Kaynağı: http://www.vuub.net/18/07/2014/kucuk-bir-ekip-buyuk-bir-adim-skillful-wordpress-temasi/
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bir kaç tane daha Türk grup var ThemeForest için tema hazırlayan fakat bu tema oldukça başarılı olmuş. Çok fonksiyonel, hem alışveriş sitesi olarak kullanılabiliyor, hem blog, hem şirket, hem tasarımcılar için vs böyle hayalinizdeki temayı kendiniz üretebiliyorsunuz, o nedenle yer vermek istedik sitemizde. :)

Umarım güzel bir satış yakalarlar nitekim benzerlerine göre üstün özellikleri var.

Esnaf said:

zaten baya bi türk var diye biliyorum themeforestta.1 kere admin panel birde haber teması almıştım 2 side türk çıkmıştı :P

ama bu tarz temalar hep aynı ya hiç birinin bir birinden farkı yok gibi geliyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...