Korax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Baştan sona anlatayım. Dolmuşa bindim,sabah bilgisayarın başından geç kalktığım için gecikmiştim. Ben: Abi biraz daha hızlı gitsek yaa? Dolmuşcu: Taksi değil gardaşım bu allah allah. Ben: İyide 15 dakka boyunca bu hızdamı gidecez,işimiz gücümüz var. Dolmuşcu: Git tahsiye bin lan ozaman. Ben: ... (hamoğa goduum) İneceğim yerde,bi alt geçit var arabalar için,bide sağdan gidiş var,ışıklara falan filan.Alt geçitten önce dolmuşlar ışıklarda dururdu.Yapılınca,ışıklarda inecem deyince yukardan gidiyolar. Ben: Işıklarda inecek var! Dolmuşcu: ... Ben: Işıklar diyorum orada inecek var! Dolmuşcu: Eeeeh adam köprüyü boşunamı yaptı. Ben: !? (ANANI) Dursana kardeşim İneceğiz Allah allah! Dolmuşcu:Çok istiyosan al durayım. Ben: Ors.. çoccuğu!! Çünkü indiğim yer alt geçidin ortasıydı.Ordan geri yukarı kadar yürüdüm.Bide ışıklara kadar bi mesafe daha yürüdüm.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ARKADAN VERMEYEN VARMI???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 13:48 tarihinde demiş ki: istersen topicin başında başlasaydın "lol super :)" yapmaya sen garbage e post kasma topic i açsana burası yeri deil...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben gözlemimi söyledim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar