B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yok ya hoca cinsin teki. Benim şansıma seneye gider abuk sabuk başka bi soru sorar :lol:[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 seneyede eşşeğin kıl sayısını sorar artık her sene kendini aşan bir hoca ise :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yazık olmuş cidden, nedir bu ayrıntı manyaklığı daha da önemlisi notlarına güvenmemen kötü olmuş, uykuya yakın bir anda "10 eşşek" yazmak nereden gelecekti bi de aklına? bi yalvar hocaya bence, onun dışında da dersini almışındır artık...[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla gerçekten de eşşek deyip geçmemek lazım ne diyim onlarda önemli oluyomuş bazı zamanlatda[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yalvarıcağıma alttan alırım daha iyi. Tamam bi seneme mâl olabilir ama yinede prensiplerimden taviz veremem[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla baya baya geçmiş olsun da hani hocayla konuşmadın mı yav ben nabar yapardım ama bişiler yapardım yani hehe[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 o senin eşşekliğin... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar