KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Stat sifirlandiginda level degisiyormu? yoksa sifilandiginda pointler stats point olarak hepsi görünüyormu? abyss gem ne amacla kullaniliyor upgrade icin mi ? adamlar basiyoruz falan diyorlar nerey basiyorlar ne basiyorlar :=) biraz bilgi lütfen....
Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 1) Stat int,mp, dex, str vermek için "u" ya basınca gorebilirsin. Skill yani lvl flame ice light buyuleri vermek için "k" ya basarak bakabilirsin. Skill değişimi ile stat değişimi varklı lvl 50' ye kadar farklı coınsler ister ama 50 den sonra statlar için 8m kusur skiller için 10,8m kusur ister. 2) Abyss gem abyss dungeon'dan cıkar. moradondaki bir npc den sans olarak oynanır (ne düşerse). Adını tam bilmiyorum ama "wherehouse Keeper" olabilir. Abys ile ilgili gerekli bilgiyi site içinden bulablirsin. :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Pek zannetmiyorum sabit olarak 8mil istediğini. ben daha 48 ken değiştirdim 8-10mil arası bir şeydi. ki sıfırlama lvl 60 da 27 mil miş![signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
SABIKALI Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ABİLER BİŞEY SORCAM STAFLARI NEDEN SIFRLARLAR BENDEDE UPGRED STAFF VAR İİ Mİ SİZCE 73 +32 GLASİER NEDERSİNİZ İİMİDİR SONBİŞEY DAHA UPPGRED STAFLARNEYLE YÜKSELTİLİYO ZARARI VARMI YÜKSELTMENİN YANAR MI ACABA [Bu mesaj SABIKALI tarafından 07 Ocak 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bütün forumda bunlarla iligi bilgi bulabilirsin tekrar kastırma bizi:) Statları bi yanlış verdiğin için sıfırlarsın. Bide sınıf değiştirmek için. Staff iyi bu arada ama upgrade yapman lazım. Ve benceki upgrade kesinlikle mannera azda olsa bakıyor! Dün Chitin+6/10 yaptım ayıptır söylemesi:D Sadece +5 den +6 tıya çıarken formaliteden cus'la +3 yaptığm Elemantal staffı yaktım o kadar. Şimdi sırada bardish var. +6 dan +7 ye çıkıcam.:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
msdos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 6ya buslamı çıktın[signature][hline]Xinegon : 5x Warior
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya abicim ya Şöyle güzel tek el kılıç nerden bulcam? Ya 38 e geldik hala 57 attack lı tek el kılıç kullanıyoz....
KnightOnline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bişey yakman upgrade şansını yükselt miyo :(
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ama şimdi senin bu düşüncen diğer bütün düşünceleri salladı. SANSASYONEL bi açıklama yaptın:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
SABIKALI Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arkadaşlar soruma cevap gelmedi 73 +32 glasier upraged staff var bende yükseltile biliyormu nasıl staff yanar diyolar doğrumu [Bu mesaj SABIKALI tarafından 07 Ocak 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
KnightOnline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 +4 staff varmış sende upgradeble yazyosa olur fakat rare veya msgic yazıyosa olmaz
SABIKALI Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 upgrade yazıyor nasıl ii mi kardeş nasıl yükseltirim he bide 4,000,000 verdim ona çokmu sence
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hayır cok degil,gönlünü ferah tut sen :) Bence ona blessed upgrade scroll bassan daha temiz olur.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oda bi temiz 2,5 milden az değildir.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 E 50 ye kadar kullanır iste daha ne :) miraslık. Sonrada en az 5-6 m e gider heralde.
SABIKALI Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 blessed upgred nasıl olcak abi o işbi anlatsana
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 En kolay yolunu söylim sana en başta 2,410,000 bin paran olmasıs gerek. 2,400,000 bless scroll in 10k da abyss giriş için. Sonra yanına bi arkadaşını alarak abyss in n son katına inmen gerek. Tabi inerken biraz zorlana bilrisn ama fazla değil ;) Nese sonracığıma (ABYSS E İNMENİN TEK YOLU) ÜSTÜNDEKİ BÜTÜN DOUNGEN KEYLERİ ARKADAŞINA VER. oda merchant kurup sana satsın makul bi fiyata. Bilirsiniz ' ayrı merchanttan saphirre aldınız diyelim üst üste gelmez. buda aynı hesap. Biz böyle yaparak bugdan yaralanıcaz. Üstünde YANYANA (üstüste değil) en az 5-6 tane ey olunca başla hızlıca abyss de kat atlamaya! En alt katagelin ce orda scroll satan bi npc var ondan 2,4 al aynı yolla yukarı çık. yada town yaz yukarı ışınlan.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Buda zor yolu 500k fazla verip maradondan bles scrll almak. :D :tebrikz:[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benim bi arkadaşım oyuna ilk başladığı sıralar "ben güçlü bi mage olucam, büyüyü koyduğum gibi adamı oturtucam" diye düşünüp mage olmasına karşın abanmıştı str ye. Ortaya çıkan hilkat garibesini hayal edin... Anında stat sıfırlatmıştık. İşte böyle durumlarda normal bir oyuncu haline dönmek için stat sıfırlanır....[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben 34 - 36 arasi 2.5 - 3 m istiyor du..
Öne çıkan mesajlar