rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 MP deme Mana point anlıcaklar Manner de sen kısaca.İlk Kez duydum su cark işini[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Zaten bende ilkkez salladım:D Çark derken sadece bi örnekti! Olay random diyorum yani. Çarkıfelek gibi umarım anlata bilmişimdir. BEnce manner la ilgisi yok işin. BElkide dedikleri doğrudur. Manner daha aktif değildir. GEçen gün DRT ten arkadaşda söyledi. Manner aktif deyil diye...[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Anladim random item olayi güzel miş[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İş başı ben kaçar selametle.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eyw bende Dershaneye Aksam gorusuruz[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 buzkirpisi şu aralar işin yoksa biraz lvl atlatsan diyodum xigenon lvl 21 archer ım ama şimdi assasin olucam galiba kararsızım aynen ben assasin olayım en iyisi bu ara buzkirpisi sende msn messenger vardır ben e mail ı gönderiyom ekle beni
Öne çıkan mesajlar