Villians Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Kaliteli anime resimlleri nasıl bulablirim.yARDIMCI OLURSANIZ SEviniri.Genelde kararkter resmi arıyorum Silver Rain Fell[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Resmin kalitelisi aradığın animeye göre değişiklik gösterebilir... Nasıl birşey arıyorsun? El çizimleri mi? Mesela K.O.R. animesinin harika yağlı boya, kuru boya, pastel boya tabloları olduğunu söyleyebilirim sana... Ben wahşi bişi ariyorum, fantazik bişi olsun ya da mechalı diyorsan ona göre olan animelerin resimlerini araştırmalısın... Eğer istersen benim bir wallpaperlar da dahil olmak üzere anime resim arşivim var... Ne tarz birşey istediğini söylersen ona göre sana yollayabilirim.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 google da resim araya girip istediğin anime/karakterin adini yaz ... ben hep öyle yapiom[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben MagicKnightReyarath resimleri arıyodum googledan bikaçtane bulabildim Bİde dedğin gibi fantastik birşeyler arıyorum Aklımda bikaç anime daha var aslında.resim isitoyorum daha çok karaktere dayalı dememin sebebi hikayelrimde fikir oluşturması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Altavista'yı dene istersen resim ararken, resim ararken altavista kullanıyorum genelde, google'dan daha iyi bence..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 www.deviantart.com dan digital art/drawings/anime style cizimleri browse et binlerce bulabilirsin degisik degisik tarzda ayni yerde yine alt kategori olarak anime i secebilecegin fanart,paintings, oekaki gibi kisimlarda mevcut , bi bakin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 gerçekten çok güzel site herkeze tavsiye ederim[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 www.mangarevolution.com yetenekli insanlar da kareli kağıda iki dakkada çizdiğini gönderen de. gerçi her yerde bu böyle ama. bunu tavsiye ederim. çok güzel çalışmalar var.. gaza geldim geri gönecem çizmeye.. bir de www.howtodrawmanga.com forumlarında gallery bölümü var orada da güzel çalışmalr var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fikirleriniz için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar