KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Melodi için bknz: Red Hot Chili Peppers: "Dosed" Bunu gerçekleşen hayalim için yazmıştım :D I am the dreamer you have You are the dream of mine and What do you like to do then We've got it all to make life for us living for We've got the trust got the love that we count on You see me always crying I see you always smiling They'll see us always hugging Lay on, lay on, lay on me Lay on, lay on, lay on me I need to close my eyes no more *for dreaming about you* To me love is worthy feeling for Let me kiss you more and more All i ever want is your love All i ever want is your love...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ali1988 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eheehhh[signature][hline]yılmam kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YinYang Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben çok beyendim :) Şarkıya uyarlayınca çok tatlı oluyor. Şiir acıklı olmayınca komik geliyor tabi size. Emrah gibi yazmak lazım herhalde beyeni kazanmak için. Ya hepsi hissedilerek yazılmışsa diye düşünemiyor insan tabi. Ellerine sağlık! Acaba kız arkadaşıma birazını değiştirerek söyleyebilir miyim şarkını? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar