Head Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Volfied, 07 Ocak 2005 11:41 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 07 Ocak 2005 10:51 tarihinde demiş ki: galaksi taksi Alo galaksi taksi araba yok hanfendi araba yok oldu ben size tren göndericiim *!çat* o..puuuu aah ah ne severdim :P fedo topiklerini gölerine gözlerine sokucaz aşkısı falan diye konuşuyon :P TANJU![signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head.
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bunuda kardeşim anlattı,askerdeyken atatürk kimdir felan diye bi şey ezberletirlermiş sanırım,bi tane elemanda bi türlü ezberleyemezmiş calısırmış felan,neyse gece olurdu diyo kardeşim adam uykusunda başlarmış,atatürrk kimdir,bizi düşmandan kurtarıp vs vs diye gündüz söleyemediği şeyleri başlarmış bağıra bağıra sölemeye :D .
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaş bir gece bizde kalıyor. peder de uzanmış horulduyor uzun koltukta. biz stronghold'tan AoE'den Warcrafttan felam bahsediyoruz. Sonra birşey oldu okçunun range'i 6 falan dedim sonra aklıma takıldı la bunun türkçesi neydi dedim. arkadaş da unuttu tesadüfen ama biz bir edebiyat yapıyoruz orada, ona rağmen çıkartamadık. Ve peder kafasını kaldırdı bağırdı "menzil" diye. Biz donduk kaldık öyle gülememek için birbirimize tekmeler atıyoruz pederin ingilizceyle uzaktan yakından alakası yoktur hani zamanında biraz almanca ökmüş ama ingilizce grameri hiç bilmiyor. Adam bunu söyleyince biz şok olduk. Ara sıra yapar böyle biz siyaset meydanını izlerken o da katılır konuşmalara falan öhüü.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benim iki kuzen kardeslwe biri uykusunda senle muhhabbet ediyo ne sorar san cevaplıyo felan digeri ise uykusunda matemetik problemi cozuyodu[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben yurumem de annemler fln hep bole anlamsız anlamsız konustugumu soylerler ilginç tabi :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Benım neredeyse ölümüme sebeb olabılecek bı olay geldı bununla ılgılı arkadaslar. Henuz Su an bulundugumuz eve yeni tasınmısız bi 10 - 11 yıl once falan. İşte ben daha kucugum 8 yaşında falanım. O gunlerdede mahalledeki cocuklarla arkadaslık kurmusum daha yenı tanısmısım yanı. Bir gece uyurken yatagımdan kalkıp Balkona kadar gidip Buyuk balkon camını açarak( Balkon cam ekan olarak kapalı) AŞAĞI Atlamaya çalışmışım. Bi yandanda -Arkadaşlarımın yanına gidicem diye sureklı sayıklıyormuşum Annem son anda tutmus atlamak uzereyken. Eger annem bir kaç saniye daha gec gelseydi 4. kattan o yaşta bi cocuk olarak atlasaydım ya olucek ya sakat kalacaktım. Offf hatırladıkca fena oluyorum :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben de kucukken gezermişim sabahları farklı bi yatakta uyanmıslııım coktur ufacıkken(4-5 yaslarında) gece kalkmısım yatakta uyumakta olan kuzenimin uzerine istifra etmişim bi kac sene once de yazın babamların oda kapılarını zorlamısım ve de "soguk yer istiyorum die bagırmısım" heheheh[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Öne çıkan mesajlar