draedan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 arada swg i gozluyorum ne durumda diye, biraktigimizdan daha beter durumdalar : bu 1. It has come to our attention that some players are in possession of weapons that have DOTs with infinite charges. These weapons should not exist in the game. We are asking players who have these broken weapons to please contact a customer service representative who will reset the DOT charges to 3,000. Attempting to keep and use these weapons can result in having the weapon confiscated. We also advise players not to purchase these weapons from other players. We are in the process of resolving the bug that causes this issue. Part of the resolution will be to destroy any weapon not fixed by a CS representative. Jonathan "Calandryll" Hanna Director of Community Relations bu da 2. bug I wanted to give you a current status on the Crash-to-Desktop Issues that some of you are experiencing. We are still working on the various Crash-to-Desktop issues. Some of them have been fixed and will be in the next live update and others are still being worked on. Here are all the relevant details I can dig up at this time: Crash-to-Desktop Issues that have been fixed: On December 18th, this issue was fixed: Fixed an issue that would crash the SWG client when hitting alt + ESC These items will be listed in the next update notes: Fixed a Crash-to-Desktop when using the /tell command without having an active target. Fixed a Crash-to-Desktop when using the "Disconnect" button in-game. We are still working on some additional Crash-to-Desktop issues and would appreciate any feedback you could give us. rezil herifler...[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hehe oyundan çıkınca daha bi göze batıyor bunlar. hele CoH un yeni expansionu gördükten sonra :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 CoH:Attack of stupid, powerful, NPC civilians.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Alomatik saçmalama artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [bhttp://www.imagehosting.us.com/image.php?id=12094&h=339880[/b]]]http://www.imagehosting.us.com/image.php?id=12094&h=339880[/b] bide bunu okuyun bence :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Biz bize yeteriz. CoH çulardan yorum istemiyruk....[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 birisi grup halindeyken shuttle a basınca birde patlıyor sanırım oyun son zamanlarda çok oluyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: hashmet, 05 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Biz bize yeteriz. CoH çulardan yorum istemiyruk.... bak bak guild lideri oldu havalara girdi :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 haklı...ı istemeyuk.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oyle deme ya adamlar cok calisiyorlar baksana 1.5 sene oldu hala calisiyorlar hala calisiyorlar 1 arpa boyu yol icin cook calisiyorlar calistikca calisiyorlar aglamak istiyorum. Bu arada CU ne oldu merak ettim varmi bi gelisme cikmaz ayin kacinci carsambasi cikiyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ulan wowculardan kurtulduk bi de cohcular mu musallat oldu basımıza.. Alo azına salık haci..[signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 06 Ocak 2005 07:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bir de threadi acan arkadasa hitaben 'Arkadasim madem oynamiyosun altin kuru keyfin yerinde , neden böyle bir thread acma geregi duyuyosun? Bizler bu buglari vsleri her gün yasiyanlar olarak burda söylenmiyoruz da size ne oluyo acaba?' İlk bahsetigin konu çözüldü , ikincisi de -umarım- en kısa sürede çözülür.. Hangi oyunda swgden daha az bug var cok merak ediyorum ayrıca lol..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: kath, 06 Ocak 2005 07:40 tarihinde demiş ki: Bir de threadi acan arkadasa hitaben 'Arkadasim madem oynamiyosun altin kuru keyfin yerinde , neden böyle bir thread acma geregi duyuyosun? Bizler bu buglari vsleri her gün yasiyanlar olarak burda söylenmiyoruz da size ne oluyo acaba?' konuyu actım ne hale getırmıssınız, coh mus bılmemneymıs, konuya sadık kalamıyo musunuz ? gidin geyiginizi oyun ici chat veya msn de yapin, bu 1. idi. 2. swg i ilk aylarından berı oynayan ve bırakmama ragmen halen takıp eden bırıyım, burda birsürü account satılıga cikarken ben ve bıkac kısı halen elımızde tutuyorsak bu swg e olan ilgimizi ortaya koyar. 3. nedir bu oyunu savunmalar aklım ermiyor, yine baska biri üzerine alinmis. Bu bir haber niteliginde idi, oturup aylarımı saatlerımı verdıgım swg i tartısacak deilim oyundaki status unu bılmedıgım kımselerle , herseyi üzerine alınan hep guard ini gösteren kisilikten de vazgecin lütfen. 4. ve altin kuru .. deyisini git yillik arkadaslarına soyle, kimle konustugunu zannedıyosun, tanımzasın etmetsın, sözlerine dikkat etmelisin bu ortamda.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bende eskiden 3. maddeye giren birisi olarak yukardaki yoruma +1 demek zorunda hissettim kendimi :) oyunu az savunmamıştım buralarda o ayrı.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 siz benim başıma gelen bug i duyun asıl.. dandta bi şehrin cantina sında log lamıştım oyuna giriyorum cantina da başlıyo haliyle bi iki adım atıyorum bi bakmışım imp opdayım.. swoop falan çıkmıyo dışarı ve spatialden konuşulanları göremediğim gibi konuşamıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 1 keresinde arkadaşım yeni karakter yaratırken tam terminale basıcak basamıyor heryer kap karanlık zar zor tıkladı heryerede buldu . CSR a ticket atmıştı cevap gelmedi. Birde eskiden bir bug vardı düzelttiler herhalde , bu evlerin yanından geçerken kapının önüne gelince evin isminin yazılı olduğu tabelanın altına takılıyordu swooplar, kaç kere buffsuzken hurtoonlar kesmişti beni öyle heheh[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bak arkadasim drea.. Buraya pasteledigin quotelarin hepsi fixlerden ibaret.. Fix nedir bir konu hakkinda belli bir calisma yapilip cozume ulastirilmasi oyle degil mi? O zmn elini vicdanina koy , biraz emege saygi goster.. Bir seyleri duzeltmeye calısan insanlara 'rezil herifler' gibi bir hitabi uygun gordugun icin , ustelik su anda herhangi bir sekilde aktif olarak oyun icinde bulunmadigin varsayarak ; bana gore cok asiriya kacmis oluyorsun.. Bana oyunu savundugumu soylemissin.. Swg forumlarinda Star Wars evreninin ve Soe nin cikardigi yine Star Wars evreni uzerine kurulmus bu oyunun fanlarının sıkca ziyaret ettigi bir forumdasin.. Dolayisiyla boyle bir konu acarken bu tur tepkilere de hazır olmaliydin.. Bir sey hakkinda yorum yaparken bir de bardagin dolu kismini gormeye calismayi denesen? Veya pozitif gelismeleri sadece forumlardan vs takip edemiyecegin icin bu tur yorumlari baskalarina biraksan nasil olur?[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 buglrı fix edenlerle bugların ortaya çıkmasına sebep olanlar aynı kişiler değil mi?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Soe devlerinin bile farkinda olduğu durumu biz nasil görmezden gelelim son bir şanslari var o da cu.Ama onun içinde zaman sorduğunda şöle cevap aliyorsun;Bir publishten uzun,bir yildan kisa.Bu oyuncularinla dalga geçmektir,oyunda tutmak için bir bahane gibi ve bu hüsranla biterse kayip çok fazla olacak.Bu bug fix dediğin olayin fixleri pek tutmuyor.Warcry'in bir bugu var düzeldi deselerde işini bilen tutturuyor.[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: tunch, 07 Ocak 2005 15:55 tarihinde demiş ki: buglrı fix edenlerle bugların ortaya çıkmasına sebep olanlar aynı kişiler değil mi? hepsini öldürelim :P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bana bugsiz bir oyun söyleyin ? En basit oyunlarda bile binlerce bug çıkarken, swg gibi çok detaylı ve çok karmaşık bir oyunda neden bug olmasin ? Düşünün ultima online gibi çok basit bir oyunda bile OSI serverında evvelinde white wyrme ı deed haline çevirip çantalarinda taşıyorlarmış :D Şimdi swg evrenini düşünün 100 lerce binlerce olay var, çok karmaşık bir sistem anlayışı ile çalışıyor, ben birazcık programcılık ile ugrastıgım için dengeyi anlayabiliriyorum, tabiki bu konularda çalışması olmayanlar bunu pek de rahat anlayamaz, Ama sunu söliyeyim swg gibi bir oyunda buglari fixlersiniz, fixlersiniz fixlemsine ama her bug fix yeni bir bugin dogusuna neden olur bölesine karmasık bir programda, o yüzden sanıyorum ki fix yapmadan önce test yapip dogabilecek bugları minimuma indirmeye çalışıyorlar, buglara alısın bu oyundan bug asla eksik olmayacak.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 soe bugune kadar swg e cikardigi kac publish le oyunculari mutlu etti bana bunu soyleyin ? oyun cikali 1.5 sene oldu ortamda battlefield diye bi sey var kullanilmiyo balance i b si yok gectim bug lari artik. 1 bug armor bug i ben oyunu biraktigimda 5. ayini doldurmak uzereydi devam ediyomu bilmiyorum onun disinda npc ler special attack kullanmiyordu sonra duzelttiler ama duzeltene kadar bi 5 ay gecti bunlari yapmak cokmu zordu bence degil ama yapmiyorlar. siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: tunch, 07 Ocak 2005 15:55 tarihinde demiş ki: buglrı fix edenlerle bugların ortaya çıkmasına sebep olanlar aynı kişiler değil mi? Hayır degil swg dev. team nerdeyse tümüyle degisti , yeni kadro su anda her seyden cok combat upgrade ile ugrasiyo ve bug fixliyo.[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar