Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistemin son durumu

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Eveeet en sonunda muradıma erdim ve sistem+ortam nispeten (!) istediğim gibi oldu. (Ekran kartı harici hepsi haziran ayında alındı )

Bakınız :

-Gigabyte 8KNXP-i875 Anakart
-Intel P4 Prescott 3.0E Ghz HT Islemci
-2*512 Mb Kingston Ddr400 ram
-Samsung SATA 160 Gb 7200 rpm harddisk (yakında bir tane daha alıp raid 0 yapmayı düşünüyorum )
-HIS Ati Radeon X800Xt Pe ICEQ2 256Mb ekran karti
-Sony Hx-93 19' Lcd TFT Monitor
-Thermaltake Xaser V5000 Daimer kasa + Thermaltake butterfly 480 Watt Guc Kaynagi
-Pioneer A07 8x Dvd writer + Lg 52x32x52 Cd writer
-Creative Audigy2 Zs ses kartı + Creative T7700 7+1 ses sistemi+Creative L3500 2+1 ses sistemi (yurt için :) )
-Logitech Bluetooth keyboard-mouse set ( Navigator 2 + Mx900 )
-Xp Pro + Office 2003 + 512Kb Adsl internet baglantisi veya Üni.'den direkt bağlantı.

-Thermaltake alıyorsanız kesin bilen birine monte ettirin .. benimki üç kere monte edildi ( sonuncusunu DijitalCenter'dan bir eleman yaptı.. TT'nin ana distrübütör'ü olduklarından kendileri iyi biliyorlar nasıl yapılacağını.. sorunsuz bir kasam var artık.)
-X800XT'nin kutusu hayatımda gördüğüm en ufak kutulardan biriydi. Örnek vermem gerekirse Asus'un kavalli 9600Xt kutusu bunun bariz 3 katı :)..

-Bilgisayarı Eksen'den aldım bu arada.İşin komiği x800'lerin geldiği gibi bitmiş olması.Toplam 7 tane gelmiş ve geldiği günden haftalar önce siparişi olduğu için (Ben 1 hafta bekledim mesala.. en azlardan biri :) ) aynen bitmiş kartlar.Son kalanı da ben bu akşam aldım . Kart fiyatları 540-640 dolar arası bu arada . Ucuz da değil.. ben kdv dahil 745 dolar ödedim.

-Elimde 256 Mb HIS Excalibur 9800xt kaldı.Bakalım ne olacak.

Detaylı bilgi :

http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=50131[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 16 Aralık 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

off harbi deli olmuş ya güle güle kullan. Çok güzel bi sistem olmuş.

Yalnız bu sisteme o ramler biraz acaip durmuş. herşey mükemmel ramler ortadirek şaban.[signature][hline]There's someone who needs you.

[Bu mesaj adonis tarafından 17 Aralık 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sağooolun Sağollunn :)

Bu arada sattığım kart pro değil xt. Şu an türkiye'de sıfırı halen 500 dolara satılmakta.

Ben 270 dolara alıcı buldum.Bu kart rahat 300 eder aslında. pro@xt değil .. direkt xt bu 256Mb HIS Excalibur 9800Xt[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bu arada sisteme 160 gb 'ı ekledim .. raid 0 ile 320 gb olarak kullanıyorum .. yanına aldığım L3500 de cabası

( T7700(7+1) den
daha iyi ses veriyor .. inanamadım .. sonuçta 2+1 lan bu!? :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...