Mathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Eveeet en sonunda muradıma erdim ve sistem+ortam nispeten (!) istediğim gibi oldu. (Ekran kartı harici hepsi haziran ayında alındı ) Bakınız : -Gigabyte 8KNXP-i875 Anakart -Intel P4 Prescott 3.0E Ghz HT Islemci -2*512 Mb Kingston Ddr400 ram -Samsung SATA 160 Gb 7200 rpm harddisk (yakında bir tane daha alıp raid 0 yapmayı düşünüyorum ) -HIS Ati Radeon X800Xt Pe ICEQ2 256Mb ekran karti -Sony Hx-93 19' Lcd TFT Monitor -Thermaltake Xaser V5000 Daimer kasa + Thermaltake butterfly 480 Watt Guc Kaynagi -Pioneer A07 8x Dvd writer + Lg 52x32x52 Cd writer -Creative Audigy2 Zs ses kartı + Creative T7700 7+1 ses sistemi+Creative L3500 2+1 ses sistemi (yurt için :) ) -Logitech Bluetooth keyboard-mouse set ( Navigator 2 + Mx900 ) -Xp Pro + Office 2003 + 512Kb Adsl internet baglantisi veya Üni.'den direkt bağlantı. -Thermaltake alıyorsanız kesin bilen birine monte ettirin .. benimki üç kere monte edildi ( sonuncusunu DijitalCenter'dan bir eleman yaptı.. TT'nin ana distrübütör'ü olduklarından kendileri iyi biliyorlar nasıl yapılacağını.. sorunsuz bir kasam var artık.) -X800XT'nin kutusu hayatımda gördüğüm en ufak kutulardan biriydi. Örnek vermem gerekirse Asus'un kavalli 9600Xt kutusu bunun bariz 3 katı :).. -Bilgisayarı Eksen'den aldım bu arada.İşin komiği x800'lerin geldiği gibi bitmiş olması.Toplam 7 tane gelmiş ve geldiği günden haftalar önce siparişi olduğu için (Ben 1 hafta bekledim mesala.. en azlardan biri :) ) aynen bitmiş kartlar.Son kalanı da ben bu akşam aldım . Kart fiyatları 540-640 dolar arası bu arada . Ucuz da değil.. ben kdv dahil 745 dolar ödedim. -Elimde 256 Mb HIS Excalibur 9800xt kaldı.Bakalım ne olacak. Detaylı bilgi : http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=50131[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. [Bu mesaj Mathias tarafından 16 Aralık 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 off harbi deli olmuş ya güle güle kullan. Çok güzel bi sistem olmuş. Yalnız bu sisteme o ramler biraz acaip durmuş. herşey mükemmel ramler ortadirek şaban.[signature][hline]There's someone who needs you. [Bu mesaj adonis tarafından 17 Aralık 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 1024 mb ram işte 400Mhz .Dual çalışıyor.. kingston hem. bence gayet iyi.O corsair veya Oczler ile deli farklar yok aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Çılgın sistem olmuş Ama kaça maloldu toplam? Fiyat da çılgın olmuş gibi geliyor bana :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 onlara bakma :) OCZ veya corsair gibi ramler daha iyi performance sağlardı.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Olsun ben memnunum ram'larden. İşlemcimden pek memnun değilim o kadar. Kimse de amd 64 alsaydın demesin çünkü o zaman düzgün mainboard yoktu.Ki ben en fazla mainboarda önem veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mathias 9800XT kartı sattın mı bu arada ? [Bu mesaj kfg tarafından 17 Aralık 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ocz 512x2 400 mhz kullaniyorum buakdar super performans hicbir ramden alamadim Hem ocz ler omur boyu garantili ve yaninda ozel ocz bakir sogutmalar gelior :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 henüz satmadım . Ama kesin değil satacağım.Fiyatı şu an 270 dolar. Arttırmak istersen buyur :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 1. eli o kadar diimi zaten o kartın :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hayırlı olsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sağooolun Sağollunn :) Bu arada sattığım kart pro değil xt. Şu an türkiye'de sıfırı halen 500 dolara satılmakta. Ben 270 dolara alıcı buldum.Bu kart rahat 300 eder aslında. pro@xt değil .. direkt xt bu 256Mb HIS Excalibur 9800Xt[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 konumuzla alakası yok ama bende bilgisayar alacam MSI 9800Pro@XT 128MB AGP hakkında görüşün nedir ($300 dan fazla ekran kartına veremiyorum)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bence 210 dolara 6600gt falan al öyle kasacağına.Exa'da satılıyor.Palit marka. Ya da biraz daha kasıp 6800 al ve onu overclock'la[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yanlız 6600 ler express kullanıyormuş ve agp versiyonu türkiyede yok... express kullanan anakartta yokmuş =)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 6600gt nin agp si var. O yüzden söyledim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hayır varda türkiyeye gelmemiş denildi bana :) eğer satan biryer veya site biliyorsan söylermisin (istanbul)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Kadıköy Exa .. 6600gt .. hem de agp*8 .. 2 gün önce varmış. Alındı mı satıldı mı bilemem 270 dolarlık olanı her yerde var nerdeyse ama pci galiba :?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu arada sisteme 160 gb 'ı ekledim .. raid 0 ile 320 gb olarak kullanıyorum .. yanına aldığım L3500 de cabası ( T7700(7+1) den daha iyi ses veriyor .. inanamadım .. sonuçta 2+1 lan bu!? :) )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar