ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 11 Ay önce istanbul bilişimden satın aldım. Şimdi Galaxy Note 3 istiyorum. Hep kılıf ile kullandım düşme çizik veya hasar kesinlikle yoktur. Üzerine para verip note 3 alacağım. Yada önerilerinize açığım. İsteyene satar üzerine para ekler de alırım. Amaç patidaşlarıma gitsin hemde troll severiz.biz Bildiğiniz üzere kvk genpa falan bakmıyor bir arıza olursa sadece ist. bilişim bakıyor lakin 11 aydır problemsiz kullanıyorum. Yarın resim eklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 çok pahalı, sıfırı 600 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 200 TL + 1 dürüm ama ayranı ısmarlamam o da senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 :) dürüm olur ayranı düşünelim bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar