Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paper vs Pet büyücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben paper mage im fakat merak ettigim bir konu var;

Lvl 50 paper mage ile
Lvl 50 pet mage in arasında ne kadar bir dmg farkı olabilir?

Pet mage in Crimson/hp elixir+5+6
Paper mage in +6/10mp wizard+6+7 Zırh ve staff, full mp aksesuar giydigini farzedersek
Paper mage ortalama 240 gibi bir mp
Pet mage ortalama 160 gibi bir mp ye sahip oldugunu farzedersek
Aradaki dmg tahmini ne kadar fazla olur?
1000 e 1500 mü 1000 e 1200 falanmı
Yani oran ne olabilir,bilgisi olan varmı. Merak ettigim arada devasa farklar varmıdır?

http://forum.paticik.com/view.php?id=104622
Buraya yazacaktım ama konu patlamıs orada :D (patlatanlara lafım yok yanlıs olmasın,en azından sacma sapan patlamamıs :) )

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 05 Ocak 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arada baya fark oldugundan dolayi Paper daha cok vuracak Bana Gore Paper bir 1000 kimseye cakamaz (60 deilse) anca Earth Worm a filan cakar Bende Paper=1500 1600 civari Pet=1000 , 900 civarı cakacaktır lvl 50 ise[signature][hline]
Birde Bak olm bunu aklına sok her zaman ayni seyi dion Paperler Bone Staff ta kullanır Wizard ı gec.
Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

[Bu mesaj oQo tarafından 05 Ocak 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
soyliyim Were Wolfa Cakmalarini 1200 Paper 850 Pet[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

Mesaj tarihi:
lvl 30 um su an elimde dandık bir orc staff var,ben zaten 700lerde vuruyorum. ki lvl 27 buyusu ile.gerci fullmp aksesuar+6 falan ama genede olmadı necati :D
Mesaj tarihi:
Bence dağlar kadar var. Bu akşam bizim cafedekilre sorrım hem pet avr hem de paper. lvl 60 olmadan 1000 vuramaz diyorsun. Hangi yaratığa vuramaz:?? (dts,ash,harpy...vb)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...

[Bu mesaj SteelBB tarafından 06 Ocak 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lvl 44 arkım dts lere 1000 vuruyor dicem inanmıcaklar diye söylemek istemedim ama yinede söylim:) Ki paper mage değil. elinde 81/56 (yada 48 staffları iyi bilmiyorum) elemental var.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
PAPER MGE NEDENMEK PET MAGE NEDEMEK ARKADAŞALR
NORMAL MAGİCİM BEN PAPAR DAHA MI İİİ
BEN 42 LVL 500 DAMEGE GÖTÜRÜYORUM PAPER MAGE DAHA İİSE ONA GECEYİNM AMA NASIL GEÇİLİR BİLMİYOM
YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Mesaj tarihi:
Demek istediğini anladım gibi. İşte o yedi belge zaten her birisi quest item değilmi? Ve yaptığın armor tamir edilebiliyormu?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
Paper lık. Bu gün bi değişiklik yapimde paper olim cinsten bir şey değil. Harbi zor bir şey. ünkü eslanta ortalama Her yaratık onu en fazla 2 vuruşta öldürüyor.(buffsız)[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
Buzkirpisi...

Senin konuda yakında patlamak üzere galiba.

Öyle hissettim. Benimki patladı, bu da patladı patlıycak.

Bus la upgrade etmek lazım bu başlığı :-p[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
  • Yeni Oluştur...