Gladric Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bu sabah yanı salı sabahı saat 8 de us ssatıne gore yeni patch geliyo arkadaslar bakalim neler olcak neler bitcek insallah la i oldurmezler yaf :([hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 patch aşağı yukarı belli oldu ama benim asıl merak ettiğim şeyi ise direk açıkladılar işte lvl 30 char açılabilen serverlar Bedevere - Midgard Bors - Albion Bors - Hibernia Galahad - Hibernia Galahad - Midgard Gawaine - Midgard Igraine - Midgard Lancelot - Hibernia Lancelot - Midgard Merlin - Hibernia Palomides - Hibernia Palomides - Midgard Percival - Hibernia[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Zegna, 03 June 2003 12:08 tarihinde demiş ki: lvl 30 geyıgı nedır kalıma[hline][b]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Cryst the sexy polearmsgirl of alb/exc Osman the mad enchanter of hib/pryd Sanırım lvl 50 karakteri olanlar alt karakterlerini lvl 30dan başlatabiliyorlar yanlışım olabilir ama püf[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 doğru söylersin acc de 50 char ın varsa herhangi bir serverda açacağın char ın 30 level dan başlayacak[hline]Shamar 50 Scout Hun Bukalemun 50 Infiltrator Hun Orhan Gencebot 46 Buffbot Hun Darkface 50 Necromancer Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 sadece yukardaki serverlarin belirtilen realmlerinde level 30 diger tum serverlar ve realmlerde level 20 char yaratabiliyorsunuz tek koşul 1 kere LvL 50 bir char sahibi olmak[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bence çok güzel olmuş. Popülasyon u dengelemek için yapmışlar belliki. /clap[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 merlin midgardda olsaydı keşke[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Aman allah'im ne zaman geliyor bu patch europe serverlarina.......:P 100 milyon 30 karakter yaraticam .........[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 patch şu anda yükleniyor[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 populasyon için yapıldı. merlin midgardda daha kaç kişi olsun. fazlasıyla kalabalık zaten[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kay albde olsaydı keşke biraz adam olurdu[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 serverdaki azlığa göre değil. mid-hib-alb arasındaki farka göre. atıyorum kay alb de çok az kişi varsa hib-mid çoksa lvl 30 açabiliosun.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Yav Kay aslında çoğu server a göre gayet başarılı 24 saat aktivite var Avusturalya ve avrupa oyuncu sayısı baya fazla Artı 3 realm gerçekten dengeli. Yani Reliclerin surekli hareketi rvr'nin ortalama dengesi bariz Akşamları zergten şikayet ediliyor ayrıca. Nüfus bunun iki katı olsa nasıl daha iyi olucak anlamadım Tek gerçek problem xp de ortaya çıkıyor onun sebebi de açık Kay da insanlar 50 olmuş RvR yapıyor genelde Merlinde ise insanlar oo alt açıcam merline gidiim orası kalabalık diyip oraya doluşuyor adam oluyor xp yapacak Kaydan böyle şikayet ediliyor Lancelot felan gibi saçma bir serverda olsaydık noolcaktı merak ediyorum Bu arada Glatheros bu sözüm direk sana diil genel olarak bir şikayet var kay'dan ona istinaden şeettim[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 sonunda yeni bilgisayarimida almisim sanırım artık rvr de sorun yasamıcam bıde extradan merc e gelen baya bı ekleme ıle gercekten uber char olmaya aday olcak sabah aksam rp kasmam gerek artık :) tabı net gelirse :([hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bi sorun var sanırım bendemi bilmiyorum patch i yüklerken hata verip kapatıyor kanser olucam sanırım bu patch bitene kadar..[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eeee ne olucak soyle bagırırız BENİM lvl 30'um var ama cırıl cıplak... Hic bir seyim LORDUM gp pls.... :P bence 30 olması sadece 5 yada 6 gun kazanc o kadar .....[hline]50 skald 50 bard 50 hero 50 runemaster 50 sorcerer 50 paladin 50 minstrel 40 infiltrator.... yeter sanirim......................! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 oda yeterli bence buyuk zaman kaybı char gelıstırmekten bıktım ne varsa 40+ var dıyorum en azından o aptal lvl ları hemen gecmıs oluyosun buyuk guzellık[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet onları silip 30 yapabiliriz. /level komutuyla beraber bu charlar icin kılık kıyafet alabileceğin merchant larda eklendi[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bu komut nasıl çalışıyor? kayda ki lvl 50 ile başka bir serverda lvl 20 açabiliyormuyuz? /level yazınca accountunuzda lvl 50 char yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ilk önce lvl 50 charinla oyuna girip çıkman gerekiyor sonra lvl 20 yapacağın charla girip trainer a gidiyorsun trainer a her tıkladığında bir lvl alıyorsun sanırım ilk deneyenlerden biri benim :)[hline]/s task Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 peki char yeni acilmis olmak zorundami yani 1.lvl mi yoksa onceden oynadıgımız yarım kalmıs 5 10 12 lvl lardaki charlara bu olay oluyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yeni olmalı herhalde[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hayır lvl20 den düşük her char oluyor ben denedim oldu ve hatta :) theurgist im bir anda 13 ten 20.5 e yukseldi[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Excal/EU da Hiblerle Mid ler acicak hehe.Alb zerg in sonucu.Serverda 3000 kisi varken 500 hib oluyo genelde heheh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bu arada /level ladığınız charlar için equipment'ı o realm'in başkentindeki NPC'lerde bedava tedarik edebiliyorsunuz[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar